Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Δάφνης-Υμηττού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
Στηρίζουμε τις θέσεις των εργαζομένων της ΠΥΡΚΑΛ (ΕΑΣ) για εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με το αντικείμενό τους.
Είμαστε αντίθετοι στην Υπουργοποίηση (9 Υπουργεία) του χώρου της ΠΥΡΚΑΛ με την αιφνίδια και χωρίς διαβούλευση με τους πολίτες και φορείς, κυβερνητική απόφαση.
Να δοθεί ο χώρος εξ' ολοκλήρου στους πολίτες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για πάρκο αναψυχής και υπαίθριων δραστηριοτήτων αθλητικών και μη ώστε να γίνει ένας πνεύμονας οξυγόνου για τα νότια προάστια και όχι μόνο, σύμφωνα με το πάγιο αίτημα των πολιτών και τους αγώνες τους, για πάνω από 40 χρόνια και τις προηγούμενες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.
Φτάνει πια η τσιμεντοποίηση σε αστικό ιστό.
Το υποτιθέμενο πάρκο "Ανδρέα Λεντάκη", σύμφωνα με τον σχεδιασμό που φημολογείται, θα επιβαρύνει την πόλη μας, με την καθημερινή επισκεψιμότητα 15.000 εργαζομένων των Υπουργείων, (μεγαλύτερος αριθμός από τον πληθυσμό της Κοινότητας Υμηττού που είναι περίπου 11.000) παγκόσμια πρωτοτυπία χωρίς να προσμετρούνται οι εργαζόμενοι από διάφορες άλλες υπηρεσίες/ανεξάρτητες αρχές που θα προστεθούν κατά τις πληροφορίες πχ ΑΑΔΕ, αλλά και οι επισκέπτες/κοινό που θα συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες αυτές καθημερινώς.
Η υποβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας αλλά και των όμορων Δήμων είναι δεδομένη με τη δημιουργία της "Υπουργούπολης" καθώς και με ότι αυτό συνεπάγεται: την αύξηση του όγκου απορριμμάτων και καυσαερίων, την κυκλοφοριακή συμφόρηση ελλείψει χώρου στάθμευσης, τον αναβρασμό που θα προκαλείται από πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Ο χώρος της ΠΥΡΚΑΛ να γίνει ΠΑΡΚΟ!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Τσιμπούκογλου Κωνσταντίνος
Η Γενική Γραμματέας
Τρανούλη Μαρία


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια