Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ η Διοίκηση Μπινίσκου για τον Δήμο μας.


Δελτίο Τύπου Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ η Διοίκηση Μπινίσκου για τον Δήμο μας.

Ακόμα μια θεατρική παράσταση είδαμε την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια του εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο και τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
Για πρώτη φορά, όλη η αντιπολίτευση κατέθεσε αίτημα για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την μετεγκατάσταση του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΠΥΡΚΑΛ).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, όλοι είδαμε την Διοίκηση των μαθητευόμενων μάγων να κρύβεται, κυριολεκτικά, πίσω από το δάκτυλό της.
Για ακόμα μια φορά, η Διοίκηση της πόλης απέδειξε ότι έχει τσακωθεί με την αλήθεια.
Άλλα υποσχόντουσαν στα προεκλογικά τους προγράμματα και άλλα υποστηρίζουν σήμερα.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι κατηγορούν όλους εμάς πως τα κίνητρά μας έχουν αφετηρία την πολιτική της Κυβέρνησης και όχι την αναξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.
Σοβαρευτείτε επιτέλους!
Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο σε εμάς, που η μοναδική μας στήριξη είναι οι δημότες της Δάφνης και του Υμηττού και ΟΧΙ τα κόμματα.
Αντίθετα με εσάς, εμείς βάλαμε στην άκρη τις κομματικές μας καταβολές, δημιουργώντας μια πραγματικά Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι από όλο το δημοκρατικό τόξο, χωρίς καμία πολιτική εξάρτηση και το κυριότερο, χωρίς να χρωστάνε να ξεπληρώσουν κανένα κομματικό γραμμάτιο.
Στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, υποστηρίξαμε ότι ο χώρος της ΠΥΡΚΑΛ πρέπει να παραδοθεί στους κατοίκους της πόλης μας και να αξιοποιηθεί από τον Δήμο Δάφνης Υμηττού.
Σύμφωνα με μελέτες, ο Δήμος μας κατατάσσεται ως ο δέκατος πιο πυκνοκατοικημένος Δήμος της χώρας. Πάραυτα, όσον αφορά στην αναλογία πρασίνου/κατοίκων, ο Δήμος μας βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο των αστικών Δήμων.
Επί των ημερών σας αποδεσμεύτηκε το οικόπεδο που βρίσκεται επί της οδού Ακροπόλεως στη Δάφνη.
Επί των ημερών σας έκλεισε το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Υμηττό.
Επί των ημερών σας παραλίγο να κλείσει το Κέντρο Υγείας Υμηττού, που διατηρήθηκε ανοιχτό εξαιτίας των πιέσεων και της αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Επί των ημερών σας δε δεχτήκατε την πρόταση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή» για ουσιαστική μείωση των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων και τα νοικοκυριών της πόλης μας.
Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, σε ιδιωτικές συναντήσεις με κατοίκους της πόλης μας, δήλωναν ότι διαφωνούσαν με τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου "Υπουργούπολης". Διαφορετικά εκφράστηκαν, ωστόσο, κατά τη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προφανώς, για να μη δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Αυτοί οι λόγοι, και όχι μόνο, μας δίνουν το δικαίωμα να δηλώνουμε ότι αποτελείτε: ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για τον Δήμο Δάφνης - Υμηττού.
Όμως, δυστυχώς για όλους εσάς, τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από απαίτηση της αντιπολίτευσης, τις βλέπουν, πλέον, και οι πολίτες, έτσι ώστε να μπορούν να σχηματίσουν από μόνοι τους άποψη.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη "Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή", όπως είπε και ο εισηγητής μας και Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης - Υμηττού, Νίκος Ντίνος, δηλώνουμε ότι: «Είμαστε αντίθετοι στη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου και θα παλέψουμε μαζί με τους κατοίκους της πόλης μας, να εφαρμόσουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2011, τιμώντας τον λόγο μας και την υπογραφή μας».
Δε θα σας ακολουθήσουμε! Σας αφήνουμε στην κρίση του λαού του Δήμου μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια