Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δελτίο Τύπου Δήμου Δάφνης-Υμηττού – «Βοήθησε κι εσύ όσο μπορείς» το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 – 15:00


Έκκληση για βοήθεια εν όψει του Πάσχα από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αυτές τις γιορτές του Πάσχα όλες οι δομές του Δήμου Δάφνης – Υμηττού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν τρόφιμα για τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης, που συνεχίζει να επιφέρει στην οικονομία η πανδημία του ιού Covid-19, στόχος του Δήμου είναι να μη μείνει ούτε μία οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα για το γιορτινό, πασχαλινό τραπέζι.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθειά μας, προσφέροντας παντός είδους συσκευασμένα τρόφιμα(λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες πάντως τύπου, δημητριακά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, παξιμάδια κ.λ.π).

Για  τη συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή τροφίμων θα ακολουθηθεί η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Σημεία συγκέντρωσης τροφίμων:

α) Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης 10.00π.μ.-15.00 (Χρύσα Θάνου)

β) Πλατεία πρώην Δημαρχείου Υμηττού 10.00π.μ.-15.00 (Γεωργία Σκιαδοπούλου)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία σας προς τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, έτσι ώστε και αυτοί να χαρούν και να περάσουν όμορφα τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια