Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


11η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 7.04.2021 με τηλεδιάσκεψη - Δήμος Δάφνης-Υμηττού

 

Συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021  και ώρα 10:00 – 12:00  με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) για συζήτηση και λήψη  αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 


Θέματα:

Θέμα 1ο Έγκριση του 2ου πρακτικού του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ (2020)» και ανάδειξη οριστικού αναδόχου Θέμα 2ο Έγκριση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Θέμα 3ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. Θέμα 4ο Έγκριση ειδικού απολογισμού επιχορήγησης του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια