Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Νέο κρούσμα covid-19 σήμερα 22/9/2020 στο Δημαρχείο της Δάφνης - εξυπηρέτηση του κοινού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού

 

Με νέα ανακοίνωση του σήμερα Τρίτη 22/9/2020 ο δήμος Δάφνης-Υμηττού ανακοίνωσε την ύπαρξη νέου κρούσματος covid-19  σε Δημοτική υπάλληλο που εργάζεται στο Δημοτολόγιο του Δημαρχείου της Δάφνης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο για επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε Δημοτική υπάλληλο που εργάζεται στο Δημοτολόγιο του Δημαρχείου της Δάφνης.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και λόγω ότι έχουν περάσει μέρες από την παρουσία της υπαλλήλου στο Δήμο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους εργαζομένους.

Εμείς ωστόσο με αίσθημα ευθύνης προχωράμε σε απολύμανση του χώρου και σε προληπτικά τεστ covid-19 στις πολύ στενές επαφές της Δημοτικής υπαλλήλου. Το τμήμα του Δημοτολογίου, του Πρωτοκόλλου καθώς και του Ληξιαρχείου θα παραμείνουν κλειστά έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των τεστ.

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού θα κάνει ότι κριθεί απαραίτητο σύμφωνα με τις οδηγίες του Υγειονομικών αρχών.


Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Δημοτική υπάλληλο."

Με άλλη ανακοίνωση του ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού ενημερώνει ότι για το διάστημα 21-9-2020 έως 4-10-2020 η εξυπηρέτηση του κοινού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και αυστηρά στο ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών.

Μπορείτε να δείτε την λίστα των ψηφιακών αιτήσεων ανά υπηρεσία εδώ

Για τηλεφωνική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Δάφνης – Υμηττού πατήστε εδώ

Για επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πατήστε εδώ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια