Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εγγραφό της Περιφέρειας για απομάκρυνση του αμιάντου από οίκημα εντός του πάρκου Άρη Αλεξάνδρου

Σας κοινοποιούμε έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής και παρακαλούμε τον δήμο Δάφνης - Υμηττού για τις άμεσες ενέργειες του για την απομάκρυνση του αμιάντου από περίφραξη οικήματος εντός του πάρκου Άρη Αλεξάνδρου.


Είχαμε κάνει αυτοψία στο πάρκο Άρη Αλεξάνδρου και πριν περίπου ένα χρόνο: https://vironastrigiro.blogspot.com/2019/07/blog-post_12.html

Δυστυχώς τίποτε δεν έχει αλλάξει αφού το πάρκο συνεχίζει να βρίσκεται αφημένο στην τύχη του από την δημοτική αρχή.
Μόνη αλλαγή είναι η απομάκρυνση των σωλήνων αμιάντου από την είσοδο του πάρκου και άλλων κομματιών ελενίτ που βρίσκοντας διασκορπισμένα εντός. Δυστυχώς όμως και αυτή η δουλειά τμηματικά έχει γίνει στην στιγμή που στον αύλειο χώρο του ακινήτου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 33, που βρίσκεται εντός του πάρκου, η περίφραξη του αποτελείται σχεδόν αμιγώς από ελενίτ αμιάντου.
Κατά τα άλλα τίποτα δεν έχει αλλάξει, δείτε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες, όλος ο φωτισμός είναι κατεστραμένος, το ίδιο και οι πυροσβεστικοί σταθμοί καθώς και ένα συντριβάνι είναι γεμάτο βρόμικο νερό που συγκεντρώνει κουνούπια Ερώτηση προς τον Δήμο: Υπάρχει κάποιο σχέδιο απομάκρυνσης των ελενίτ; Επισκευής του πυροσβεστικού εξοπλισμού; Του φωτισμού; Υπάρχει κάποιο σχέδιο γενικότερα για την ανακατασκευή του πάρκου;
Vironas Trigiro

Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια