Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Στη Γ’ Εθνική η ιστορική Δάφνη


Ο ΑΟ Δάφνης επιστρέφει…

Η αναμονή για τον ιστορικό ΑΟ Δάφνης έλαβε τέλος, και η περιπέτεια που ξεκίνησε τον Αύγουστο το 2010, όταν ένωσε τις δυνάμεις της με τον Αμύντα, λόγω του Καλλικράτη και του Δήμου Υμηττού, αποτελεί παρελθόν.

Ο Κώστας Τζιβελέκας με τη αμέριστη βοήθεια της οικογένειας του, κατάφεραν να ξανά βάλουν τον σύλλογο στις ράγες, όταν πριν από πέντε χρόνια τον κατέβασαν στην Δ’ ΕΣΚΑ, και από εκείνο το σημείο μετρούν μόνο ανόδους. Έτσι, και μετά την χθεσινή (3/6) ανακοίνωση της ΕΟΚ. η οποία έφερε άλλες τέσσερις ομάδες στην Β’ Εθνική, ο ΑΟ Δάφνης προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, όπου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σίγουρα, αυτή η άνοδος αποτελεί δικαίωση για την οικογένεια, όσο και για τον ίδιο τον Κώστα Τζιβελέκα, ο οποίος έχει αφιερώσει ουσιαστικά τη ζωή του στη συγκεκριμένη ομάδα,  φέρνοντας την στο παρελθόν και στην Α1, όπου είχε μεγάλες επιτυχίες. Έτσι, στο κλειστό «Μ.Μουρούτσος» θα ξανά διεξαχθούν αγώνες Εθνικών κατηγοριών.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Α’ ΕΣΚΑ με προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα, ενώ τις προηγούμενες σεζόν προπονητής ήταν ο Πέτρος Καραμπάς, ο οποίος πιστώνεται τρεις ανόδους.

η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Facebook:

«5 χρόνια τέσσερις άνοδοι. Η ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του Α.Ο.ΔΑΦΝΗΣ πριν την λήξη του πρωταθλήματος βρισκόταν στην πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σήμερα επικυρώθηκε από την ΕΣΚΑ η άνοδος στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία συγχαρητήρια σε όλους .ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....».


Πηγή:basketa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια