Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ με αφορμή τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού εργαζόμενης στο Δήμο Δάφνης Υμηττού

Προς: Δήμαρχο Δήμου Δάφνης- Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριο Βερύκιο

Εξαρχής του εντοπισμένου κρούσματος κορωνοϊού εργαζόμενης στον τμήμα περιβάλλοντος του αμαξοστάσιου του Δήμου η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει απαιτήσει τα εξής:

Η διοίκηση του Δήμου να σταθεί έμπρακτα δίπλα στην εργαζόμενη και την οικογένεια της.

Άμεση απολύμανση όλων ανεξαιρέτως των χώρων της δημοτικής εγκατάστασης και συχνή επανάληψη των απολυμάνσεων.

Να παρακολουθείται από την διοίκηση του Δήμου η ιχνηλάτηση του κρούσματος στο εργασιακό και οικογενειακό περιβάλλον της εργαζόμενης.

Να σταματήσει κάθε εργασία των συστεγαζόμενων δημοτικών υπηρεσιών που δεν είναι επιτακτικά αναγκαίες για τη λειτουργία του Δήμου.

Είναι χρέος της Κυβέρνησης και του Δήμου να πραγματοποιηθούν ΑΜΕΣΑ τεστ στους συναδέλφους του χώρου. Τον συντονισμό της διαδικασίας να τον έχει ο γιατρός εργασίας που θα ενημερώνει καθημερινά τους εργαζόμενους. Είναι τραγικό ότι δεδομένης της παθητικής στάσης της διοίκησης και περιορισμών της κυβέρνησης, να καλύπτουν οι εργαζόμενοι τα τεστ από τα δικό τους πενιχρό εισόδημα.

Ταυτόχρονα επισημαίνουμε πως ακόμα και σήμερα παρατηρούνται ελλείψεις σε προστατευτικά μέσα (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, απολυμαντικά, ειδικές στολές κλπ)

ΖΗΤΑΜΕ συστηματική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ενέργειες που έχουν γίνει και ΑΜΕΣΗ σύγκληση Δ.Σ. με τα θέματα της πανδημίας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΤΟΛΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ

ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΕΜΠΕΣΗΣ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια