Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση – Ενημέρωση του Δήμου Δάφνης Υμηττού για το Πρόγραμμα «Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ»

Στελεχώνουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας με προσωπικό υπηρεσιών, των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία τους και δημιουργούμε το νέο πρόγραμμα «Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ» από την Παρασκευή 20.03.2020. Στόχος του προγράμματος είναι η εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης μας με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης και μετακίνησης από τις κατοικίες τους.
Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται για την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών τους τηλεφωνικά, στους αριθμούς 210-9700300 (για τη Δάφνη) και 210-7629770 (για τον Υμηττό), με ωράριο από 8:00 έως 18:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο odimosdiplasas@dafni - ymittos.gov.gr .
«Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ», για:
* Την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης,
* Την αγορά φαρμακευτικών ειδών,
* Την εξυπηρέτησή σας σε δημόσιες υπηρεσίες, που λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου μας, ανάλογα με τις οδηγίες σας,
* Τη διεκπεραίωση αιτημάτων σας και την παραλαβή – παράδοση πάσης φύσεως πιστοποιητικών, που εκδίδονται μέσω Κ.Ε.Π.,
* Τη διεκπεραίωση κάθε άλλης εργασίας, συναφούς με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19.
Όσοι ανήκετε σε κάποια ευπαθή ομάδα συμπολιτών μας, καλείστε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα με τους ακόλουθους τρόπους:
* Με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : odimosdiplasas@dafni - ymittos.gov.gr,
* Καλώντας στα τηλέφωνα: 210-9700300 (Α’ ΚΑΠΗ ΔΑΦΝΗΣ) και 210-7629777(Α’ ΚΑΠΗ ΥΜΗΤΤΟΥ) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 18:00.
Δηλώνετε τα εξής στοιχεία:
* Ονοματεπώνυμο,
* Διεύθυνση κατοικίας,
* Τηλέφωνα επικοινωνίας,
* Ηλικία και
* Τον λόγο που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από την κατοικία σας (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους, όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες κ.α.).
Παρακαλούμε οι δημότες που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τις οικογένειες ή άτομα του περιβάλλοντός σας να μην εγγραφείτε στην υπηρεσία.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε
Ο Δήμαρχος
Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια