Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης Υμηττού για το αιφνίδιο και απροειδοποίητο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ ΥΜΗΤΤΟΥ


Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης Υμηττού με αφορμή το αιφνίδιο και απροειδοποίητο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην δημοτική κοινότητα Υμηττού, και ομόφωνα προχώρησε στο κατωτέρω ψήφισμα :

«Α) Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δάφνης Υμηττού δηλώνει αντίθετο με την απόφαση αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Κοινότητα Υμηττού και ζητά την άρση της.

Θεωρεί ότι θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη κάποια στοιχεία πριν προβούν στο κλείσιμό του, όπως :

το ηλικιακό όριο των δημοτών της Κοινότητας Υμηττού το οποίο είναι αρκετά υψηλό
η πρόσβαση των κατοίκων στα όμορα καταστήματα για την εξυπηρέτησή τους, δεν είναι εύκολη λόγω αποστάσεως
δεν υπάρχει άλλη δημόσια υπηρεσία ούτε τράπεζα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων
τα όμορα καταστήματα και ειδικότερα το υποκατάστημα της Κοινότητας Δάφνης δεν επαρκεί τόσο από χώρους όσο και από προσωπικό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κοινότητας Δάφνης πόσο μάλλον και των δύο κοινοτήτων.
Τα ΕΛ.ΤΑ. πρέπει να παραμείνουν υπηρεσία κοινής ωφέλειας !

Β) Σε περίπτωση μη επίλυσης του προβλήματος, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00 μ.μ. θα προβούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Υμηττού.»