Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Μετεγκατάσταση από τον Υμηττό στο Λαύριο για όλες τις εγκαταστάσεις ΕΑΣ


Βάσει του αρχικού σχεδίου, οι διοικητικές υπηρεσίες θα μεταφέρονταν στη Μάνδρα και ο εξοπλισμός στο Λαύριο


Αλλαγή σχεδίου δρομολογείται αναφορικά με τη μεταφορά της δραστηριότητας των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) από την Δάφνη-Υμηττό, καθώς στην έκτασή τους δρομολογείται η δημιουργία πάρκου γραφείων για τη στέγαση δημοσίων υπηρεσιών, μέσω ΣΔΙΤ.

Η διαγωνιστική διαδικασία που προωθούσε το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάμβανε την πρώτη φάση της μετεγκατάστασης στη Μάνδρα των δραστηριοτήτων της ΕΑΣ ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε κατόπιν απόφασης του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΑΣ, ενόψει αλλαγών στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας.

Βάσει του αρχικού σχεδίου, οι διοικητικές υπηρεσίες θα μεταφέρονταν στη Μάνδρα και ο εξοπλισμός στο Λαύριο. Τώρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αποφασίστηκε οι δραστηριότητες της ΕΑΣ στη Δάφνη να μεταφερθούν όλες στις εγκαταστάσεις της στο Λαύριο. Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα συνδέεται με τις νέες συνεργασίες (πιθανότατα με ξένο όμιλο) που δρομολογεί η ΕΑΣ για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια