Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ήττα της Δάφνης στον 1ο αγώνα με το Αιγάλεω για τα Play Off της National League 1 - Παράπονα για τη διαιτησία από τη Δάφνη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό πραγματοποίησε ο Αιγάλεω, το οποίο μπροστά σε πολύ κόσμο στο «Στ.Βενέτης» κέρδισε τη Δάφνη με 74-60 και έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Κώστα Σορώτου μετά τα πρώτα 12 λεπτά (19-20) πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έφτασε ως και το +14 (44-30) στο 24'. Κάπου εκεί η Δάφνη άρχισε να αντιδράει και έφτασε ως το -2 (57-55) στο 35'. Το «Σίτι» με ένα μεγάλο τρίποντο του Λιαράκου έφτασε στο +5 (60-55) για να χτίσει διαφορά και να φτάσει στη πρώτη νίκη της στη σειρά.

Εκπληκτικό παιχνίδι για τον Τσορμπατζόγλου με 22 πόντους (5 τριπ.), με τον Κυρίτση να προσθέτει 16 πόντους και τον Τζάιδα 11 πόντους (1 τριπ.). Ο Καλδής ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Αλέξη Ζαβού με 19 πόντους (1 τριπ.) και ακολούθησε ο Τζιβελέκας με 13 πόντους (3 τριπ.).


Αιγάλεω -Δάφνη 74-60

Διαιτητές: Τηγάνης-Τσαχάκης-Λεβεντάκος

Δεκάλεπτα: 17-20, 35-28, 50-48, 74-60

Αιγάλεω (Σορώτος): Τσορμπατζόγλου 22 (5), Τζάιδας 11 (1), Κυρίτσης 16, Δουρουντούς 2, Μαλτέσιος 8, Ιορδάνογλου 4 (1), Λιαράκος 8 (2), Μιχαήλ 3, Ζαραϊδώνης. Νικολιδάκης.

Δάφνη (Ζαβός): Μουστόπουλος 11, Τζιβελέκας 13 (3), Καλδής 19 (1), Κερασοβίτης 2, Μιχαλούτσος 4, Έξαρχος 2, Γιαννίκος 5 (1), Γιούσι, Ανδρεόπουλος 2, Μέλιος 2, Μαραγκόπουλος.


National League 1

Playoffs

1ος όμιλος

1η Αγωνιστική

Γ' Φάση

Τα αποτελέσματα:


ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»-Πρωτέας Βούλας (1-1)

Αιγάλεω-Δάφνη 74-60 (1-0)


*Η πρόκριση κρίνεται στις δυο νίκες

Πηγή: basketa.gr

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω

Ο ισχυρός άνδρας της Δάφνης, Κώστας Τζιβελέκας, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου εξέφρασε τα παράπονα του για τα σφυρίγματα του 2ου και του 3ου διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Σήμερα η ομάδα μας ηττήθηκε από το Αιγάλεω..

Δύσκολα τοποθετούμε δημόσια για την διαιτησία όμως θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρώτο Διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Τηγάνη που σφύριξε με τα ίδια μέτρα και σταθμά και για τις δύο ομάδες και προσπάθησε να διαφυλάξει το κύρος του αγώνα.

Με λύπη μου ο δεύτερος και ο τρίτος διαιτητής της αναμέτρησης Όχι μόνο σφύριξαν με διαφορετικά κριτήρια για τις δύο ομάδες υπήρχαν και πολλές στιγμές που δε σφύριξαν πάλι με διαφορετικά κριτήρια για τις δύο ομάδες…

Θέλοντας να Διαφυλάξω την ομάδα μου Θα ακολουθήσει βίντεο στο αρμόδιο όργανο της ΚΕΔ περιμένοντας την τιμωρία των δύο διαιτητών.

Τέλος να πω ότι οι δυο από τους τρεις διαιτητές μας έχουν ξανά σφυρίξει στα προηγούμενα παιχνίδια με την ίδια ομάδα».

Δείτε τον αγώνα Αιγάλεω - ΑΟ Δάφνη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια