Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συγκροτήθηκε η νέα πενταμελής επιτροπή Παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων

Συγκροτήθηκε η νέα πενταμελής επιτροπή Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων, στα όρια του Δήμου Δάφνης Υμηττού.

Σύμφωνα με την απόφαση δημάρχου, η νέα επιτροπή είναι:

1. κ. Ιωάννη Τζιβελέκα, Αντιδήμαρχος, εκπρόσωπος του Δήμου, με αναπληρωτή τον κ.Κωνσταντίνο Λιούτα, Αντιδήμαρχος. 

2. κα Ευτυχία Νίτη (Μέλος της Ζωοφιλικής Ένωσης Αδέσποτων Δάφνης Υμηττού) με αναπληρώτριά της την κα Σταυρούλα Ζιώρη (Μέλος της Ζωοφιλικής Ένωσης Αδέσποτων Δάφνης Υμηττού). 

3. κα Ευαγγελία Αντωνίου (μέλος του ΔΣ του Φιλοζωικού Συλλόγου ΦΕΔΥ-Άργος) με αναπληρωτή της τον κο Κωνσταντίνο Αντωνιάδη (μέλος του ΔΣ του Φιλοζωικού Συλλόγου ΦΕΔΥ-Άργος) 

4. κ. Πέτρο Φιδοπιάστη (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής σκύλων) με αναπληρωτή του τον κ. Χρήστο Κούτση (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής σκύλων) . 

 5. κ. Βότση Ιωάννη (Κτηνίατρος) , με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Χρυσοβερίδη (Κτηνίατρος). 

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο εκπρόσωπος του Δήμου κ. Ιωάννης Τζιβελέκας, Αντιδήμαρχος, με αναπληρωτή του τον κ. Κωνσταντίνο Λιούτα, Αντιδήμαρχος. 

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο κ. Πέτρος Φιδοπιάστης με αναπληρωτή τον κ. Χρήστο Κούτση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια