Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη: Καρέ καρέ ληστεία σε φούρνο μέρα μεσημέρι – Την απείλησε με μαχαίρι

 


Στιγμές τρόμου έζησε μία υπάλληλος φούρνου στη Δάφνη, το μεσημέρι της Κυριακής (18/02), καθώς μπούκαρε στο κατάστημα ένας ληστής και την απείλησε με μαχαίρι προκειμένου να του δώσει χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο ληστής εισήλθε στον φούρνο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είπε στην υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού να του δώσει ό,τι χρήματα υπήρχαν. Εκείνη δεν αντιστάθηκε και του τα έδωσε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην βγει έξω και να μην φωνάξει βοήθεια.

Η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια του φούρνου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ”Καλημέρα Ελλάδα” και τόνισε πως «είναι τα σημεία τέτοια που γνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν μετρητά και αυτά απειλούν να πάρουν. Από τον φούρνο στη Δάφνη πήραν ποσό 200 ευρώ. Έχει γίνει καταγγελία».
Μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία της Μαρίας Αλετράς: «απείλησε να μείνει μέσα η υπάλληλος και να μην βγει να ζητήσει βοήθεια. Το αναφέραμε στο αρμόδιο αστυνομικό και έχουμε παραδώσει το υλικό. Εκεί προς έκπληξη μας, μας ανέφεραν ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατά τον ίδιο τρόπο στην περιοχή είχαν γίνει 2 ληστείες σε κατάστημα υγιεινομικού ενδιαφέροντος», κατέληξε.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Δάφνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια