Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Η στήριξη της τοπικής αγοράς, του συμπολίτη, του γείτονα, πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας!


Η στήριξη της τοπικής αγοράς, του συμπολίτη, του γείτονα, πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας!
Στις μικρές κοινωνίες κάθε περιοχής, που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να στηρίξει ο ένας τον άλλον.
Η κοινωνία και η αγορά στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής.
Εδώ δραστηριοποιούνται τοπικές επιχειρήσεις συγγενών μας, φίλων μας ή γνωστών μας, που ζουν στον ίδιο χώρο μ’ εμάς και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα και ελπίδες.
Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε!
Πριν κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας, ας σκεφτούμε και ας συνειδητοποιήσουμε ότι τα καταστήματα θα επιβιώσουν μόνο με την στήριξή μας.
Κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα του τόπου μας και βοηθάμε ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι εδώ, για να ελπίζουμε για το αύριο!
Με στόχο την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, ας υποστηρίξουμε το γείτονα, το φίλο, τον άνθρωπο, τον συμπολίτη, τον επαγγελματία που βρίσκεται δίπλα μας.
Στηρίξτε την τοπική μας αγορά ,στηρίξτε τα καταστήματα των Κοινοτήτων μας!
Είναι θέμα αλληλεγγύης!»
""Εμπορικός και βιοτεχνικός σύλλογος Δάφνης Υμηττού ""

ΣτηρίΖΩ τον τόπο μου, ψωνίΖΩ σε τοπικές επιχειρήσεις, ΖΩ ΕΔΩ!
Να μην αφήσουμε να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις, να στηρίξουμε τον τόπο μας, την γειτονιά μας.
Στηρίξτε την τοπική αγορά, μην την αφήσετε να κατεβάσει ρολά, μην την αφήσετε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Μην αφήσετε να χαθεί η πνοή του τόπου.
Κάθε κατάστημα που βάζει λουκέτο στην πόλη μας, είναι και μια οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο, είναι ένα επιπλέον χτύπημα που αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στην πόρτα όλων μας, του δικού μας σπιτιού.

Και μην ξεχνάτε, πως κάθε φορά που αποφεύγετε να αγοράσετε από την τοπική αγορά στερείτε από την τοπική κοινωνία ένα εισόδημα ή μια θέση εργασίας.
Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι.

Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο της χώρας μας, οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να μην κλείσουμε τα μάτια μας στο πρόβλημα του διπλανού μας.

Στηρίζουμε τοπικά, για να ελπίζουμε για το αύριο. Δεν είναι λαϊκισμός. Δεν είναι τοπικισμός, Είναι ανάγκη. Είναι ανάσα. Είναι στάση ζωής.

Στηρίζω την τοπική αγορά! Αγαπώ τον τόπο μου!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια