Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή από τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, δεν θα συμμετέχει τελικά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» του Νίκου Τσιλίφη, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής :

«Αγαπητοί φίλοι και δημότες του Δήμου Δάφνης – Υμηττού,

Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικολάου Τσιλίφη και του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η πολιτική με ενδιαφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια, όπως θα έπρεπε να ενδιαφέρει και όλους τους συνομηλίκους μου για την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου μας. Από μία τέτοια θέση θα μπορούσα να προσφέρω μία διαφορετική οπτική, συμπληρωματική αυτής των καταξιωμένων συνυποψηφίων που ασχολούνται ήδη με τα κοινά.

Έπειτα από πολύ σκέψη το τελευταίο διάστημα, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Συνειδητοποίησα πως στην αποδοχή της με παρέσυρε ο ενθουσιασμός και ο ένθερμος ζήλος μου να προσφέρω τις δικές μου ιδέες, χωρίς να λάβω υπόψιν τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θα αναλάμβανα παράλληλα με τα καθήκοντα του Δήμου αν εκλεγόμουν.

Οι ακαδημαϊκές υποχρεώσεις στο Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ πολλές και σπουδαίες, καταναλώνουν ένα σημαντικό ποσοστό της ημέρας μου. Παράλληλα, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις από την προηγούμενη θεατρική σεζόν θα περιορίζουν σημαντικά τον χρόνο που θα έχω ελεύθερο να διαθέτω κατά το δοκούν. Μία τόσο σημαντική υποχρέωση – και τιμή ! – όπως η ενασχόληση με την πολιτική προσήκει να είναι πρωταρχική προτεραιότητα.

Αν λοιπόν συνέχιζα δεν θα μπορούσα να είμαι στο μέγιστο άξια των καθηκόντων μου. Δεν θα εία τον χρόνο να είμαι συνεπής στη θέση μου, στη θέση που θα με ψηφίζατε, χωρίς να αμελήσω κάποια άλλη σημαντική υποχρέωσή μου. Μελλοντικά σίγουρα θα γραφτεί και το δικό μου όνομα στα ψηφοδέλτια, όμως κάποτε που θα μπορώ να αφοσιωθώ και να φανώ αντάξια.

Ευχαριστώ θερμά τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Τσιλίφη για την τιμή που μου έκανε προτείνοντάς μου την υποψηφιότητα και συγγνώμη που δεν θα συνεχίσω ενεργά με την παράταξη. Να θεωρείτε βέβαια ότι θα συνδράμω με τον τρόπο μου, σιωπηλά και αφενός, σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Καλή επιτυχία στον ίδιο και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ιδιαίτερα σε αυτούς που μας συνδέουν φιλικοί και … οικογενειακοί δεσμοί. Λίλιαν Αρχοντή, είσαι καταπληκτική μητέρα, υπέροχος άνθρωπος και μεγάλη καλλιτέχνης και ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού θα ωφεληθεί με την παρουσία σου. Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις κι εμένα και όλους τους μαθητές σου στα σχολεία της Δάφνης υπερήφανους.

Καλό αγώνα και στις 8 Οκτωβρίου θα είμαι εκεί …»



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια