Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συνέντευξη δημάρχου Δάφνης-Υμηττού στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV

Συνέντευξη στο Βεργίνα TV, τοπικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή «ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΕΝ ΔΗΜΩ» με τη δημοσιογράφο Σοφία Γαλάνη, έδωσε ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κος Τάσος Μπινίσκος. 

Ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • Για το θέατρο Βράχων ευχαρίστησε την Κυβέρνηση για την ακαριαία αντανακλαστικά της μετά την δικαστική απόφαση υπέρ των ιδιωτών.
  • Δηλώνει έτοιμος για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικής εκλογές του Οκτώβρη, αφού έχει μια πολύ δεμένη ομάδα  μαζί με τους συνεργάτες του.
  • Ως βασικά έργα της διοίκησης του την τελευταία τετραετία επισήμανε τα έργα στα πεζοδρόμια, την κοινωνική πολιτική, την προληπτική ιατρική, τα σχολεία, την κεντρική πλατεία της Δάφνης, τα γήπεδα στο θέατρο Βράχων, τη διαχείριση της ανακύκλωσης και της φιλοζωίας στον δήμο.
  • Για τη δημιουργία του Κυβερνητικού Πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ δεν έδειξε να ανησυχεί για την υπερσυγκέντρωση των υπουργείων στην πόλη του. Έχει ζητήσει να δοθούν κάποιοι χώροι στον δήμο. Το έργο είναι στις διαδικασίες των μελετών. Είναι ικανοποιημένος που το 50% του χώρου θα γίνει πάρκο. Σύμφωνα με τον κο Μπινίσκο το έργο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και θέλει να δει πρώτα τις ολοκληρωμένες μελέτες.
  • Επισήμανε την έλλειψη προσωπικού στον δήμο.
  • Όραμά του είναι μια πόλη καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας!



Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου Δάφνης-Υμηττού στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια