Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Όλγα Χριστινάκη - Ξεκινάει η ανακοίνωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων των Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού


Με το παρακάτω βίντεο και το σύνθημα "Γιατί μας νοιάζει! Και γιατί αγαπάμε την ευθύνη!" η κα Όλγα Χριστινάκη προανήγγειλε την έναρξη παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού:

Ολόκληρη η ανάρτηση της κας Χριστινάκη Όλγας:

Δαφνιώτισσες, Υμηττιώτισσες,
Δαφνιώτες, Υμηττιώτες,

έχω τη χαρά, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Κίνηση”, να μπορώ να σας μιλήσω για έναν ανανεωμένο συνδυασμό, με ανθρώπους που έχουν ιδέες, γνώσεις και ήθος. Έναν συνδυασμό που έχει δείξει τη συνέπειά του και την αξιοπιστία του. Έναν συνδυασμό που βγαίνει μπροστά, διεκδικώντας την ψήφο σας και που, με την εμπιστοσύνη σας, θα διοικήσει τον δήμο μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ως επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού, σας καλώ να γνωρίσετε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Είμαστε οι άνθρωποι που μας έχετε δει στις γειτονιές, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, σε κάθε σημείο που χτυπάει η καρδιά αυτής της πόλης, να μοιραζόμαστε μαζί σας τις αγωνίες για την πορεία του δήμου μας. Είμαστε αυτοί που ζούμε μαζί σας τα προβλήματα και έχουμε τις απαντήσεις σε αυτά. Έχουμε τη θέληση, έχουμε και τη γνώση. Και μας ενώνει η αγάπη για τις γειτονιές μας!

Γιατί μας νοιάζει! Και γιατί αγαπάμε την ευθύνη!

#Συνεχίζουμε_με_τους_Πολίτες_σε_Κίνηση

#Συνεχίζουμε_με_την_Όλγα

#δημοτικές_εκλογές_2023 

” 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των Πολιτών σε Κίνηση, όπως έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα:

 

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια