Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κίνδυνος – θάνατος σε δρόμο του Υμηττού: Θαμώνες music bar πίνουν το ποτό τους μέσα σε δρόμο καρμανιόλα!


H οδός Παπαστράτου στον Υμηττό, είναι γνωστή σαν δρόμος “καρμανιόλα”, αφού πολλοί οδηγοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κυρίως τις βραδινές ώρες, χωρίς να υπολογίζουν το τι θα βρουν μπροστά τους.

Τον τελευταίο χρόνο, περίπου, απέναντι από την Παπαστράτειο Σχολή, έχει ανοίξει ένα music bar του οποίου οι πελάτες, επειδή δεν διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο, βρίσκονται με ένα ποτήρι στο χέρι, κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου “καρμανιόλα”. Δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο θανατηφόρο ατύχημα.

“Εμείς έχουμε επανειλημμένως τονίσει στον ιδιοκτήτη να προσέξει οι θαμώνες να μην βγαίνουν στον δρόμο, να μην φωνασκούν, να προσέχουν στο θέμα της καθαριότητας και να έχουν χαμηλά τη μουσική, κάτι που όπως μάθαμε το τελευταίο, κυρίως, έχει γίνει” αναφέρει στο aftodioikisi.gr, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού, κ. Αναστάσιος Μπινίσκος και συμπληρώνει: “Όσον αφορά στις άδειες, τώρα δεν τις εκδίδει πια ο Δήμος, αλλά εκδίδονται από το Υγειονομικό ηλεκτρονικά. Εμείς ως Δήμος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα πρέπει ο επαγγελματίας να θέσει κάποια όρια και να προσέχει τους θαμώνες να μην βγαίνουν στον δρόμο”.

Παράλληλα, επικοινωνήσαμε με το ΑΤ, Δάφνης Υμηττού, χωρίς όμως να λάβουμε κάποια ενημέρωση, αφού ο Διοικητής και οι Αξιωματικοί… έλειπαν από το τμήμα, καθώς, άκουσον άκουσον(!), λόγω έλλειψης προσωπικού, συμμετέχουν στα μέτρα τάξης!…

Τελικά εάν γίνει κάποιο σοβαρό δυστύχημα, Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Οι ιθύνοντες θα ισχυριστούν πάλι ότι έφταιγε ο “σταθμάρχης”; Ποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των θαμώνων; Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Πηγή: Νίκος Καϊζέν - Aftodioikisi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια