Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων: Το Αγράμπελη Books στον Υμηττό παρουσιάζει το νέο βιβλίο της Σέβης Χατζησαββίδου

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 13:00, το βιβλιοπωλείο Αγράμπελη Books (Ηλιουπόλεως 198 & Προύσσης, Υμηττός), στα πλαίσια της Εβδομάδας των Μικρών Βιβλιοπωλείων, διοργανώνει την παρουσίαση του τρυφερού βιβλίου Σπίτι είναι.. της Σέβης Χατζησαββίδου, σε εικονογράφηση Έφης Κοκκινάκη από τις Εκδόσεις Σιελ. Η διοργάνωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών, που θα παίξουν, θα κατασκευάσουν και θα ανακαλύψουν τι σημαίνει για τον καθένα η έννοια «Σπίτι». Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά η δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο  2109730001 ή στο email agrambelibooks@gmail.com

«Να σου πω τι είναι ¨Σπίτι”; Είναι ένας χώρος; Είναι χρώματα; Συναισθήματα; 

Είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό; Ή είναι τα γέλια, οι ιστορίες, τα παιχνίδια που αυτοί μοιράζονται; 

Είναι οι μνήμες, οι μυρωδιές, η ζεστασιά; Είναι το μέρος όπου νιώθουμε ασφάλεια, αγάπη και χαρά; 

Ή μήπως, τελικά, Σπίτι είναι… όλα αυτά μαζί;»

Η Σέβη Χατζησαββίδου ολοκληρώνει τις παρουσιάσεις του νέου της βιβλίου και μαζί, τις παρουσιάσεις του Αγράμπελη books μέχρι τον Σεπτέμβριο.



Βιογραφία συγγραφέα:

Η Σεβαστή Χατζησαββίδου γεννήθηκε έναν Αύγουστο σε μια πόλη με πολλά νερά, ψηλά βουνά και όμορφα δάση, τη Δράμα. Αγαπούσε πάντα τις λέξεις και από μικρή σκάρωνε ιστορίες και έψαχνε ήρωες στα πιο απίθανα μέρη. Από τις βουνοκορφές και τα σύννεφα ως τις σκιες και τα μωσαϊκά στο πάτωμα. Η ζωή, οι σπουδές αλλά και η εργασία της, την οδήγησαν σε ταξίδια σε διαφορετικούς τόπους. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Ρόδου, διορίστηκε και έζησε στη Μυτιλήνη. έκανε το πρώτο της μεταπτυχιακό (Κοινωνικο-Πολιτισμική Εμψύχωση) στην Αλεξανδρούπολη και το δεύτερο (Γλώσσα και Γραμματισμός στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία) στο Ρέθυμνο. Περιτριγυρισμένη από θάλασσες ονειρευόταν καράβια που πετούσαν και συναντησε ψάρια που έλεγαν ιστορίες. Τα τελευταια χρόνια ζει και εργάζεται ως Νηπιαγωγός και Εικαστικός στην Αθήνα με την Πατού, τον αλεπουδίσιο σκύλο της και τον σύντροφό της, Σπύρο. Μαζί ονειρεύονται νέες ιστορίες και ταξίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια