Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκλογικά τμήματα Εθνικών Εκλογών Μαΐου 2023 σε Δάφνη-Υμηττό και υπόλοιπη Ελλάδα

 


Ανακοινώθηκε  από το υπουργείο Εσωτερικών η τελική λίστα με τα τμήματα και τα καταστήματα στα οποία θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στη λίστα περιλαμβάνονται  και τα εκλογικά τμήματα ανά εκλογική περιφέρεια, ανά διαμέρισμα, των ετεροδημοτών καθώς και εκλογικά τμήματα που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες του εξωτερικού.

Με απόφαση που υπογράφει η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού καθορίζονται τα εκλογικά τμήματα εκτός ελληνικής επικράτειας τα οποία θα λειτουργήσουν στις εκλογές του Μαΐου.

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα ψηφίσουν μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 20 Μαΐου, χρησιμοποιώντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας – δηλαδή χωρίς να βάζουν σταυρούς.

Παράλληλα το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε και τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για ζητήματα που αφορούν την ψηφιακή πλατφόρμα  «Μάθε που ψηφίζεις» από 08:00 μέχρι 20:00.

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα σε Δάφνη-Υμηττό και υπόλοιπη Ελλάδα εδώ.


Επίσης δείτε εδώ το ΠΔ που καθορίζει τις βουλευτικές έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια