Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσιλίφη Νικόλαου για τη θέση του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού

Την ανακοίνωσή αυτόνομης καθόδους του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τη θέση του δημάρχου Δάφνης-Υμηττού ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο παιδίατρος κος Νίκος Τσιλίφης, επί πολλά χρόνια μέλος των διοικήσεων Σταυριανουδάκη και Μπινίσκου.

Την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα Τσιλίφη έχουν δηλώσει οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου κος Γιάννης Τζιβελέκας και κα Αργυρώ Βογιατζόγλου , όσο και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Μπουρνελές Νικόλαος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κου Τσιλίφη:  

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μετά από πολυετή συμμετοχή στα κοινά της πόλης που μεγάλωσα και αγαπώ, αλλά και μέσα από την άσκηση της Παιδιατρικής στη Δάφνη και τον Υμηττό από το 2008, γνωρίζω με βεβαιότητα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας για μια καλύτερη ζωή.Θεωρώ πως διαθέτω την ωριμότητα και την εμπειρία να ενώσω ανθρώπους και ιδέες, πως είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της Διοίκησης της πόλης μας. Δημιουργούμε βήμα-βήμα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, μια ισχυρή ομάδα από έμπειρους και επιτυχημένους συνεργάτες, από ανθρώπους των επιστημών, του αθλητισμού, των τεχνών και του μόχθου, αλλά και από ανθρώπους νέους, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ζητάμε τη στήριξη όλων για να ομορφύνουμε την πόλη μας. Να την κάνουμε σύγχρονη, καθαρή, ζωντανή και πιο πράσινη. Να την κάνουμε, όπως θα την ονειρευόμασταν αν είμασταν παιδιά!

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια