Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκλογή Προέδρων Κοινοτήτων Δάφνης και Υμηττού - Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και Πέμπτη 27 Απριλίου

Την Τετάρτη και Πέμπτη 26-27 Απριλίου 2023 πραγματοποιείται η εκλογή των νέων προέδρων των κοινοτήτων Δάφνης και Υμηττού αντίστοιχα μετά την αλλαγή του σχετικού νόμου, λίγες μέρες πριν τη διάλυση της βουλής.

Υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας είναι: ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του πρώτου κατά σειρά εκλογής συνδυασμού στη δημοτική κοινότητα και ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του δεύτερου κατά σειρά εκλογής συνδυασμού στη δημοτική κοινότητα.

Ειδικότερα, υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της κοινότητας Δάφνης θα είναι οι πρώτοι σε σταυρούς από της παρατάξεις "Πόλη Φωτεινή - Γιώργος Δαουλάρης" και ¨Η πόλη μας ενώνει - Αναστάσιος Μπινίσκος".

Ενώ για την κοινότητα Υμηττού υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου θα είναι οι πρώτοι σε σταυρούς από της παρατάξεις ¨Η πόλη μας ενώνει - Αναστάσιος Μπινίσκος" και "Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη".

Η θητεία των νέων κοινοταρχών ξεκινάει με την εκλογή τους και ολοκληρώνεται μέχρι τις 31/12/2023. Αξίζει να επισημάνουμε, ότι σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο Βορίδη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από 1/1/2024 οι κοινότητες Δάφνης και Υμηττού καταργούνται.

Οι ανακοινώσεις για τις δύο ειδικές συνεδριάσεις:

Υμηττός: "Σας καλούμε σε Ειδική, δια ζώσης Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Υμηττού, του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. στο Δημοτικό Κτίριο της Κοινότητας Υμηττού (2ος όροφος πρώην Δημαρχείου Υμηττού) με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Εκλογή Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Υμηττού», σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν.5043/2023 (ΦΕΚ 91/Α’/13.04.2023)"

Δάφνη: "Σας καλούμε σε Ειδική, δια ζώσης Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Δάφνης, του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, την  Τετάρτη 26  Απριλίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης (ισόγεια αίθουσα, Δ/νση: Έλλης 16 & Κανάρη) με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Εκλογή Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Δάφνης», σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν.5043/2023 (ΦΕΚ 91/Α’/13.04.2023)"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια