Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την Μεγάλη Τετάρτη στη Δάφνη

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Σύντομη επίσκεψη πραγματοποίησε στη Δάφνη ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, ο οποίος επισκέφτηκε την εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας, καθώς και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Μιχ. Μουρούτσος. 

Αρχικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία παρέστη στην ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στην Αγία Βαρβάρας Δάφνης, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο κο Νίκο Τσιλίφη.


Αργότερα ο κος Υπουργός, συνοδεία του κου Τσιλίφη επισκέφτηκε το κλειστό Μιχ. Μουρούτσος, όπου διεξάγονταν ο αγώνας μπάσκετ ΑΟ Δάφνης - Ραφήνα.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως τόσο ο Υπουργός όσο και ο Υποψήφιος Δήμαρχος έχουν την αμέριστη στήριξη της οικογένειας – συνώνυμο του ΑΟ Δάφνης Τζιβελέκα, με τον αστέρα της ομάδας, τον Γιάννη Τζιβελέκα -που εκτός των άλλων είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο αλλά και πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης Υμηττού - να κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Τσιλίφη.

Στο γήπεδο θεάθηκε και ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κος Αναστάσιος Μπινίσκος.






Πηγή: basketblog.gr - orthodoxianewsagency.gr

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια