Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ένωση Γονέων Δάφνης-Υμηττού - λαχειοφόρος αγορά για την Μικρή Άρτεμις



ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Η Άρτεμις από τον Υμηττό είναι παιδί όλων μας.
Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, για να σταθεί στα πόδια της.
Η προσπάθεια συλλογής χρημάτων για να μεταβεί η μικρή Άρτεμις στην Αμερική και να υποβληθεί σε ειδική επέμβαση στη σπονδυλική της στήλη, είναι υπόθεση όλων μας. Ήδη έχει ανακοινωθεί ο υπ’ αριθμ.GR3601101150000011500819062 ερανικός λογαριασμός στην ΕθνικήΤράπεζα Ελλάδος (δικαιούχοι: η Γιαννοπούλου Άρτεμης Παναγιώτα και η μητέρα της, Γρηγορίου Γεωργία), στον οποίο ο καθένας μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί.
Για να φτάσουμε όμως όσο πιο μακριά γίνεται αυτή την προσπάθεια, ξεκινάμε, ως Ένωση Συλλόγων Γονέων Δάφνης Υμηττού μια λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη μικρή μας φίλη. Παρακαλούμε τους Συλλόγους Γονέων και όλους εσάς να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να διακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μπλοκάκια.
Αν και ξέρουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, τα δώρα είναι συμβολικά,ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Ξενοδοχείο Ηλιαχτίδα( https://www.iliahtida-hotel.gr/ ) , το οποίο προσέφερε στη λαχειοφόρομας για τον συγκεκριμένο σκοπό τρία δώρα. Οι τρεις τυχεροί λαχνοί θα κερδίσουν από 3 διανυκτερεύσεις στα δωμάτιά του στις Ροβιές Ευβοίας.
Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί, να στηρίξουμε τη λαχειοφόρο μας, να στηρίξουμετην Άρτεμις. Ένα ευρώ ο κάθε λαχνός. Η διάθεση των λαχνών θα αρχίσει από Δευτέρα 3 Απριλίου και η κλήρωση θα γίνει δημόσια μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί στο fb της Ένωσης η ακριβής ημερομηνία, ώρα και τόπος. Όποιος επιθυμεί να πάρει λαχνό, μπορεί να απευθυνθεί στον σύλλογο γονέων του σχολείου της γειτονιάς του, εφόσον αυτός συμμετέχει στη δράση ή απευθείας στην Ένωση Συλλόγων ΔάφνηςΥμηττού. Στο fb μας (https://www.facebook.com/egdygr ) μπορείτε να παρακολουθείτε σχετικές ανακοινώσεις.
Για την Άρτεμις έχει δημιουργηθεί σχετική σελίδα στο fb:
( https :// www . facebook . com / proXle . php ? id =100091388763608 )
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Όλγα Χριστινάκη
Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Δημητροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια