Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ραγδαίες εξελίξεις στο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού - Και επίσημα διάσπαση της παράταξης του δημάρχου Μπινίσκου


Πέντε μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και οι εξελίξεις στον δήμο Δάφνης-Υμηττού είναι ραγδαίες. Ο νυν Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος κος Τσιλίφης Νικόλαος στο ξεκίνημα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κόντρα στην υποψηφιότητα του μέχρι σήμερα δημάρχου Μπινίσκου. Την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα Τσιλίφη δήλωσαν τόσο οι μέχρι χθες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου κος Γιάννης Τζιβελέκας και κα Αργυρώ Βογιατζόγλου , όσο και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Μπουρνελές Νικόλαος, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την παράταξη του κ Δαουλάρη.
Παρακολουθείστε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο:

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά:" Σήμερα είχαμε κάποιες εκπλήξεις, αναμενόμενες κατ' εμέ βεβαίως, αλλά εδώ δεν είναι χώρος για να συζητήσουμε τα παραταξιακά μας, αλλά εν ευθέτω χρόνο θα απαντήσω", εδώ το απόσπασμα: 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κος Τσιλίφης δήλωσε ότι θεωρείται αυτονόητο ότι μέχρι την Παρασκευή θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή δημάρχου και του αντιδημάρχου Δάφνης-Υμηττού.
Απόρροια της απόσχισης των τριών δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του δημάρχου, ήταν η καταψήφιση του τελευταίου θέματος στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο εισηγήθηκε η αντιδήμαρχος κα Σκιαδοπούλου Γεωργία σχετικά με τα φιλοζωικά σωματεία. Μάλιστα, οι τρεις τους καταψήφισαν για πρώτη φορά και την τροποποίηση προϋπολογισμού.
Εδώ το σχετικό απόσπασμα:
 

Άγνωστο ακόμα παραμένει, εάν μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο κος Τζιβελέκας θα παραιτηθεί από πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού ή θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση αυτή.

Το Βιογραφικό του υποψήφιου δημάρχου Δάφνης-Υμηττού κου Τσιλίφη:
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1970. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύθηκε ως παιδίατρος στην Α΄ Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών ( Νοσοκομείο Παίδων " Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ " ). Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Ιδιώτης Παιδίατρος στην Δάφνη.Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης με την παράταξη του κου Σταυριανουδάκη και διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Αστυνομίας. Το 2010 εξελέγη ξανά Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης - Υμηττού με τον δήμαρχο Σταυριανουδάκη και διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δημοτικής Αστυνομίας. Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης - Υμηττού με τον κο Σταυριανουδάκη και έως την 01.07.2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού με τον κο Μπινίσκο και διατέλε μέχρι και σήμερα έμμισθος αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες: Τμήματος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, Γραφείου Ανθρώπινου Δυναμικού – Μισθοδοσίας − Ασφάλισης, Γραφείου Συνεργασίας με τα Νομικά Πρόσωπα και άλλους φορείς – τέλεση Πολιτικών Γάμων.
Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια