Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Ο Δημος Δάφνης- Υμηττού ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχει τεθεί σε πλήρη επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα, προκειμένου να παρέμβει και να επιχειρήσει όπου χρειαστεί.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέτρα αυτοπροστασίας είναι απαραίτητο να λαμβάνουν και οι πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες
μετακινήσεις, να ενημερώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και να φορούν κατάλληλη ένδυση και υπόδηση.

Θερμαινόμενος χώρος που θα είναι διαθέσιμος για τη φιλοξενία και την προστασία συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 είναι ο παρακάτω: Ά ΚΑΠΗ Δάφνης, Χρήστου Μιχαλόπουλου(πρώην Αλεξάνδρας) 65 & Βύρωνος.

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για όλο το 24ωρο :

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λιούτας Κωνσταντίνος τηλ. 694 5931315 και αρμόδιος υπάλληλος Κουτσαύτης Κωνσταντίνος τηλ. 698 0094987

Γραφείο Δημάρχου

04.02.2023

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια