Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ανατολικής Αθήνας - Μαζί με τον Ν. Παππά στον αγώνα για την Υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος

Με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή επιτροπή Ανατολικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει την στήριξή της προς τον Νίκο Παππά βουλευτή νοτίου τομέα του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν από την πλειοψηφία της Βουλής παραπέμφθηκε ο σ. Νίκος Παππάς, ως Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αθήνας είχαμε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων γράφαμε:

«Τον ενάμισι χρόνο της διακυβέρνησής της η ΝΔ επιχειρεί την πολιτική της έντασης και της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου.

Στοχοποιεί χυδαία τους πολιτικούς αντιπάλους της με σκοπό να αποπροσανατολίσει τον Λαό και το κοινό αίσθημα από την πλήρη αποτυχία αντιμετώπισης της πανδημίας, από την αποκάλυψη συνδιαλλαγών με οικονομικά συμφέροντα και τις ατελείωτες μίζες, των απευθείας αναθέσεων.

Ο σύντροφος Νίκος Παππάς, όπως και άλλα στελέχη μας, βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την παραπομπή του σε Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το ζήτημα των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών. Στοχοποιείται ο αρμόδιος Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ γιατί διέκοψε την επί δεκαετίες ασυλία των καναλαρχών, που λειτουργούσαν χωρίς νόμιμες αδειοδοτήσεις και προσπόριζαν εκατοντάδες εκατομμυρίων κέρδη σε βάρος των δημόσιων ταμείων».

Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, αντίθετα από τη λογική και δυστυχώς, αντίθετα και από την αλήθεια.

Αν ο Υπουργός της μόνης κυβέρνησης που φρόντισε να εφαρμόσει μετά από δεκαετίες ασυδοσίας το Σύνταγμα και να διεξαγάγει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εισπράττοντας χρήματα για το Δημόσιο Ταμείο, διέπραξε παράβαση καθήκοντος, όλοι όσοι με πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν και ζημιώνουν το δημόσιο ταμείο, τι άραγε έχουν διαπράξει;

Όσοι παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα του μισού πολιτικού συστήματος, όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις που ξεπέρασαν τα 9 δις και εκποιούν δημόσιο πλούτο τι ακριβώς διαπράττουν; Πόσα ειδικά δικαστήρια θα έπρεπε για αυτούς να αποφανθούν;

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη γνωρίζει ότι οι πολίτες έχουν αντιληφθεί το καθεστώς του και προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει ότι «είμαστε όλοι ίδιοι». Σύντομα θα πάρει την απάντησή τους στις κάλπες. Η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι Δικαιοσύνη Παντού!


                                                                ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια