Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


15 Προσλήψεις Βρεφονηπιοκόμων στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού

 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων (Βρεφονηπιοκόμοι) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2023 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Προκήρυξη


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, με κωδικό, κατά περίπτωση,  ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ  ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ  ή  ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ  ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (ProslipseisOKPDY@dafni-ymittos.gov.gr),  είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παλαιό Δημαρχείο Υμηττού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Τ.Κ. 17237, ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής  Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού, υπόψη κου Στάμου Πέτρου και κας Τσάτσου Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2132037883 και 2132037881). Το εμπρόθεσμο  των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

 

Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων είναι:

από την ΠΕΜΠΤΗ 16 Φεβρουαρίου 2023 έως και την ΤΡΙΤΗ 28 Φεβρουαρίου 2023.

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2023 εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΣΟΧ 1/2023 ΠΕ – ΤΕ εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΣΟΧ 1/2023 ΔΕ – ΥΕ εδώ

Κατεβάστε το παράρτημα ανακοινώσεων εδώ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια