Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη: Διάρρηξη – αστραπή σε επιχείρηση περιποίησης νυχιών (VIDEO)

Είδε τους δράστες της διάρρηξης και κλοπής στην επιχείρηση της να κλέβουν το ταμείο σε είκοσι δευτερόλεπτα και να αποχωρούν

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο η επιχείρηση περιποίησης νυχιών, στην οδό Αγίας Βαρβάρας, στη Δάφνη, γίνεται στόχος διαρρηκτών.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν, τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/12), δύο άτομα με εξάρτηση μηχανής και κράνη, να σπάνε με μεταλλικό τάσι τη τζαμαρία και να εισβάλουν στο εσωτερικό της επιχείρησης. Ξέρουν ακριβώς που βρίσκεται το κουτί με τα χρήματα, το οποίο κλέβουν  και αποχωρούν με δίκυκλο το οποίο είχαν σταθμεύσει λίγα μέτρα από το σημείο.

«Ξέρανε που είναι το ταμείο γιατί το κουτί δε φαίνεται. Κατεβαίνουν ανάποδα την Αγ.Βάρβαρας εντελώς τυχαία και σπάνε το δικό μου μαγαζί , δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο» αναφέρει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης  Maria Pilarinou.

Για τη διάρρηξη και την κλοπή έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων δραστών ενώ έχει υποβληθεί και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες της επιχείρησης στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια