Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αργοναύτης Ραφήνας – ΑΟ Δάφνης : Λίτσος και Τζιβελέκας για το ντέρμπι κορυφής - Γ Εθνική Μπάσκετ

Ο Αργοναύτης Ραφήνας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Δάφνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι παίκτες των δύο ομάδων, Ορέστης Λίτσος και Γιάννης Τζιβελέκας αντίστοιχα, «φιλοξενήθηκαν» στο ΕΟΚ WEB Radio αναλύοντας το παιχνίδι.

Ο Ορέστης Λίτσος μίλησε:

Για το κυριακάτικο (04/12) παιχνίδι με τον Α.Ο. Δάφνης: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει έμπειρα παιδιά. Για ‘μας είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της σεζόν. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και ελπίζουμε στο καλύτερο. Παίζουμε στην έδρα μας, θα ‘χουμε για πρώτη φορά φέτος τον κόσμος μας και θα δούμε».

Για το πού θα κριθεί η νίκη: «Θα ‘ναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στα σημεία. Η Δάφνη μπορεί να είναι καλύτερη στους ψηλούς, εμείς όμως έχουμε ένα πλεονέκτημα παραπάνω στους κοντούς και ότι θέλουμε να τρέχουμε λίγο παραπάνω. Πιστεύω ότι και οι ψηλοί μας είναι αρκετά καλοί για να μπορέσουν ν’ ανταγωνιστούν τα παιδιά αυτού του επιπέδου που έχει η Δάφνη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να τρέξουμε το γήπεδο, να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται στην άμυνα και να μπορέσουμε να καλύψουμε τις όποιες αδυναμίες προκύψουν».

Για το λόγο που είναι ξανά διεκδικητές της ανόδου: «Ο βασικός λόγος που είμαστε πάλι διεκδικητές θα έλεγα ότι είναι η ομοιογένεια. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε 3-4 χρόνια μαζί. Μείναμε ενωμένοι, μαζέψαμε τα «κομμάτια» μας το καλοκαίρι, κάτι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο μετά τον υποβιβασμό. Για ‘μένα δεν ήταν αποτυχημένη η περσινή χρονιά, παρ’ ότι πέσαμε, γιατί η ομάδα πάλεψε πολύ, καθώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν καταφέραμε σε κανένα κομμάτι της χρονιάς να παίξουμε όλοι μαζί».

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα: «Ο κόσμος βοηθάει αρκετά την ομάδα. Δεν είναι εύκολο στις εποχές που ζούμε να βοηθήσουν όλοι οικονομικά. Οι επιχειρηματίες ή οι μικρές επιχειρήσεις βοηθούν όσο μπορεί ο καθένας, ούτως ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να συντηρηθούμε και να βγάλουμε τα έξοδα της ομάδας. Ήταν μεγάλο θέμα για ‘μας που δεν είχαμε τον κόσμο στους πρώτους τρεις αγώνες και θεωρώ ότι από ‘δω και πέρα που θα τον έχουμε θα υπάρχει μια διαφορετική δυναμική».


Ο Γιάννης Τζιβελέκας είπε:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αργοναύτη Ραφήνας: «Πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Αργοναύτης έχει ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ, αφού οι παίκτες είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί, με τον ίδιο προπονητή, είναι πολύ «σκληρή» ομάδα. Εμείς θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά έχουμε ταλέντο, υπάρχουν πολύ έμπειρα παιδιά. Δεν έχουμε κανένα άγχος, γιατί και να χάσουμε δεν έγινε τίποτα. Είμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του 1ου γύρου και το καλό είναι ότι θα τους έχουμε στο 2ο γύρο στην έδρα μας».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Εμείς, θέλοντας και μη, θα «χτυπήσουμε» στους ψηλούς, γιατί έχουμε δύο παιδιά που δεν υπάρχουν αλλού σ’ αυτήν την κατηγορία, τον Δερμιτζάκη και τον Μουστόπουλο κι έχουμε δύο αλλαγές τον Μέλλιο και τον Αναγνώστου. Έχουμε 4 παιδιά πάρα πολύ δυνατά κι έμπειρα και θα πιέσουμε πάρα πολύ να παίξουμε πάνω σ’ αυτά τα παιδιά που πιστεύω ότι η Ραφήνα υστερεί λίγο περισσότερο από εμάς».

Για το φετινό στόχο της Δάφνης: «Απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι σ’ αυτό το γήπεδο, η Δάφνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Έχω μεγαλώσει σαν να έχω έναν 3ο αδερφό ή αδερφή, ήταν πάντα στην οικογένειά μας και συνεχίζει να είναι. Ξεκάθαρα ο στόχος για φέτος είναι η άνοδος. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό έχει φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Και να μην το καταφέρουμε δε θα τα παρατήσουμε, υπάρχει και σήμερα και αύριο και θα υπάρχει και μεθαύριο. Έχουμε κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά και στις ακαδημίες. Στόχος μας είναι το γήπεδο να γεμίζει κάθε Κυριακή, κάτι που συμβαίνει. Γενικά υπάρχει μια θετική αύρα. Υπάρχουν δυσκολίες, έχουμε μόνο ένα κλειστό, αλλά προσπαθούμε και θέλουμε σίγουρα μες στα επόμενα 4-5 χρόνια η ομάδα να ‘ναι στην Α2».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια