Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


«Κατάληψη» στα ΕΑΣ Υμηττού όχι για να φτιαχτούν πυρομαχικά αλλά για να γυριστεί ταινία!!!

 


Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έχουν αφεθεί στην τύχη τους που δεν φαίνεται να είναι καθόλου καλή. Κυβέρνηση και διοίκηση της εταιρείας πάντως δε δείχνουν να ανησυχούν! Έχουν μετατρέψει εγκαταστάσεις της εταιρείας σε …κινηματογραφικό στούντιο! Η αλήθεια είναι ότι τα όσα ΔΕΝ κάνουν κυβέρνηση και διοίκηση των ΕΑΣ για να διασωθεί η εταιρεία γίνονται άνετα σενάριο ταινίας…επιστημονικής φαντασίας.


Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Αδυσώπητος ο Δ. Σύμβουλος Κωστόπουλος συνεχίζει το σχέδιο απαξίωσης και καταστροφής των Ε.Α.Σ. ξεκινώντας από τον Υμηττό.

Πάνω από 250 άτομα, συντελεστές κινηματογραφικής παραγωγής έκαναν από σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, κατάληψη των βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Χωρίς κανέναν έλεγχο και εποπτεία σουλατσάρουν σε όποιον χώρο τους αρέσει για γυρίσματα.

Ασκούν ακόμα και έλεγχο στη πύλη του εργοστασίου κατά την είσοδο.

Η οργή των εργαζομένων «κτύπησε κόκκινο»!

Με συντονισμένες δράσεις οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουμε.

Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να πάρει επιτέλους θέση αντί να «νίπτει τας χείρας του».

Καλούμε τον κύριο μέτοχο, το ΥΠΟΙΚ, να σταματήσει να σχεδιάζει την απαξίωση των Ε.Α.Σ. και να πάρει αποφάσεις στην κατεύθυνση της ανάπτυξής τους, γιατί αυτό αποτελεί εθνικό χρέος και υποχρέωση.

Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης και ειδικά τα τηλεοπτικά να μη σιωπούν άλλο και να έρθουν να καταγράψουν την κατάσταση διάλυσης των Ε.Α.Σ.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ στο εθνικό έγκλημα που διαπράττεται και αφορά στη διάλυση μιας Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

Πηγή: militaire.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια