Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο)Γ' Εθνική Μπάσκετ - Νέα νίκη για τον ΑΟ Δάφνη - Αιολικός - Δάφνη 75 -88




Νέα νίκη για τον ΑΟ Δάφνης. Συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής στο μπάσκετ. 


Πέρασε και από την Μυτιλήνη η Δάφνη! Το ασταμάτητο τρένο του ΑΟ Δάφνης συνεχίζει ακλόνητο την αήττητη πορεία του στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής και μετά το πέρας της 5ης στροφής, με την ομάδα των νοτίων προαστίων της πρωτεύουσας να περνάει και από την έδρα του νεοφώτιστου Αιολικού επικρατώντας με 88-75.

Όπως είχε συμβεί και στον αγώνα της περασμένης βδομάδας κόντρα στο επίσης νεοφώτιστο συγκρότημα της ΕΑ Καλύμνου, έτσι και σήμερα οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με τους νησιώτες να τους βάζουν δύσκολα στο βωμό της αναζήτησης του πρώτου τους ροζ φύλλου αγώνα για φέτος.

Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, η Δάφνη πάτησε το πόδι στο γκάζι και δεν το μάζεψε ποτέ από εκεί, με αποτέλεσμα ήδη από τις απαρχές του δεύτερου μέρους να αρχίσει να ξεφεύγει στον πίνακα του σκορ και εν τέλει να φτάνει πολύ εύκολα στο 5/5 και τους 10 βαθμούς στον ίσης πιο δύσκολο όμιλο του Νότου.

Ακλόνητος και ο Ίκαρος! Έχοντας πάρει για τα καλά φορά μετά και την τεράστια νίκη επί του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στην παράταση ενός ματς που έμοιαζε χαμένο στην 4η περίοδο, ο Ίκαρος Καλλιθέας συνέχισε αυτήν του τη φόρμα και έναντι στον πιο αδύναμο Μανδραϊκό, τον οποίον και κέρδισε εν τέλει με 79-59 εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Αν και μέχρι πρότινος, με εξαίρεση την εύκολη νίκη επί του Αιολικού στην πρωτεύουσα, κάθε επιτυχία του συγκροτήματος της Καλλιθέας είχε επέλθει με τον δύσκολο τρόπο (+6 την ΕΑ Καλύμνου εκτός έδρας, +7 τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στην παράταση εντός έδρας), το σημερινό ροζ φύλλο ήρθε σχετικά εύκολα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλευτηκαν το βάθος του ρόστερ τους και χτίζοντας μεγάλες διαφορές σε πολλά και διαφορετικά χρονικά σημεία του αγώνα κατόρθωσαν να αποδράσουν και από την Μάνδρα στο δρόμο για την 4η νίκη τους σε 5 ματς.

Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να αγνοούν τη χαρά της επιτυχίας για φέτος και μετά το πέρας της 5ης στροφής, με τα επερχόμενα ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου (εκτός έδρας) και Φοίνικα Πειραιά (εντός έδρας) στις δύο επόμενες αγωνιστικές να κρίνουν πολλά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής (6/11):

Ποσειδών Νέου Ψυχικού – Νίκη Αμαρουσίου
Πικέρμι – Φοίνιξ Πειραιά 92-72
Αιολικός – Δάφνη 75-88
Ελευθερία Μοσχάτου – Αργοναύτης Ραφήνας
Μανδραϊκός – Ίκαρος Καλλιθέας 59-79
ΕΑ Καλύμνου – ΦΟ Βροντάδου ΑΝΑΒΟΛΗ

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1 Δάφνη 8, 4-0 +61
2 Αργοναύτης Ραφήνας 8, 4-0 +41
3 Νίκη Αμαρουσίου 7, 3-1 +59
4 Ίκαρος Καλλιθέας 7, 3-1 +24
_____________________________________
5 Ελευθερία Μοσχάτου 7, 3-1 +17
6 Πικέρμι 6, 2-2 -3
7 Ποσειδών Νέου Ψυχικού 6, 2-2 -7
8 ΦΟ Βροντάδου 6, 2-2 -8
9 ΕΑ Καλύμνου 5, 1-3 -38
10 Φοίνιξ Πειραιά 5, 1-3 -41
11 Μανδραϊκός 4, 0-4 -41
12 Αιολικός Μυτιλήνης 4, 0-4 -64

* οι πρώτες 4 ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα μπουν στα Playoffs
** οι υπόλοιπες ομάδες θα μπουν στα Playouts

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (13/11):

Φοίνιξ Πειραιά – Ποσειδών Νέου Ψυχικού
Δάφνη – Πικέρμι
ΦΟ Βροντάδου – Αιολικός
ΕΑ Καλύμνου – Ελευθερία Μοσχάτου
Νίκη Αμαρουσίου – Μανδραϊκός
Ίκαρος Καλλιθέας – Αργοναύτης Ραφήνας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια