Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Μπινίσκου για το Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, «Σπιτάκια Ανακύκλωσης»

Η ανακύκλωση οφείλει να είναι η προτεραιότητα μας!
 
Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στην βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας.
 
Το πρώτο ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. «Σπιτάκια Ανακύκλωσης», του Δήμου μας είναι τοποθετημένο στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ «Μιχάλης Μουρούτσος» στην Δάφνη και μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετούν και αλλά δυο «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» ένα ακόμα στην Δάφνη κι ένα στον Υμηττό.
 
Πρέπει η ανακύκλωση να μας γίνει τρόπος ζωής κι εμείς ως Δήμος θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε σ‘ αυτήν την κατεύθυνση!
 
Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια