Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Χρ. Κατσώτης(ΚΚΕ):Ελεύθεροι χώροι παραδίδονται σε επιχειρηματικούς ομίλους(ΠΥΡΚΑΛ)

Ο κομμουνιστής βουλευτής αναφέρθηκε στα άρθρα του πολυνομοσχεδίου του υπουργειου οικονομικών που καταργούν ελεύθερους χώρους στην Αττική, καθώς η κυβέρνηση, στο όνομα της ανάπλασης, τους παραδίδει σε επιχειρηματικούς ομίλους, ενώ αλλάζει και τη χρήση γης. Το πάρκο της ΠΥΡΚΑΛ, όπου θα γίνει μεταφορά 9 υπουργείων από το κέντρο της Αθήνας, εξυπηρετεί μεταξύ άλλων και τους ξενοδοχειακούς ομίλους που θα έχουν ελεύθερο το πεδίο στο κέντρο της Αθήνας για να αβγατίσουν παραπέρα τα κέρδη τους, επισήμανε χαρακτηριστικά. 

Κατήγγειλε μάλιστα τις κυβερνήσεις που, σε έργα όπως το Πάρκο της ΠΥΡΚΑΛ και το Ελληνικό, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα κέρδη των μονοπωλίων, ενώ όταν μιλάμε για έργα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, όπως αντισεισμικά, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά, εκεί σκοντάφτουμε πάνω στην ΕΕ που δεν τα θεωρεί επιλέξιμα, γιατί δεν αποδίδουν κέρδη στους επιχειρηματίες με βάση τη λογική κόστους - οφέλους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια