Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ασημένιο μετάλλιο η Αθανασία Ρεπούλια από την Δάφνη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων της Βουλγαρίας.


Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Αθανασία Ρεπούλια.

Μαζί στην κατάκτηση του πρώτου τους ευρωπαϊκού μεταλλίου, μαζί στην κατάκτηση και του παρθενικού τους παγκόσμιου μεταλλίου! Σχεδόν 34 μήνες μετά από την ημέρα που βρέθηκαν στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων της Ισπανίας, Ραφαέλ Παππάς και Αθανασία Ρεπούλια, έμελλε να πανηγυρίσουν στη Σόφια της Βουλγαρίας, την ίδια ημέρα και το πρώτο τους μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων.Ρεπούλια (-55κ.) και Παππάς (-63κ.) «μπήκαν» στα μετάλλια, χωρίς να χάσουν ούτε σετ. 

Η Ρεπούλια ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τον γύρο των 64 κερδίζοντας κατά σειρά την Κολομβιανή Τσάβεζ, την Αντιμπεκιλζί από το Καζακστάν και στον γύρο των 16 την Μπιάντ από το Μαρόκο. Στα προημιτελικά νίκησε 2-0 την Χιμένες από το Μεξικό, ενώ προκρίθηκε στον τελικό μετά τη μεγαλειώδη νίκη που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και των δύο σετ, απέναντι στην Χάμιτς από τη Νορβηγία. Στον τελικό, η Ρεπούλια δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην Κορεάτισα Κιμ, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, όπως και πριν από 34 μήνες στο Ευρωπαϊκό της Ισπανίας. Η Κιμ κέρδισε τον πρώτο γύρο με 12-0 και ακολούθησε με 10-2 στον δεύτερο γύρο για να κερδίσει το χρυσό.

Ασημένιο μετάλλιο η Αθανασία Ρεπούλια από την Δάφνη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων της Βουλγαρίας.

VIDEO - Ο προημιτελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νεανίδων στην κατηγορία των -55 κιλών, ανάμεσα στην Αθανασία Ρεπούλια και την Μεξικανή Χιμένες.


VIDEO - Ο ημιτελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νεανίδων στην κατηγορία των -55 κιλών, ανάμεσα στην Αθανασία Ρεπούλια και την Χάμιτς από τη Νορβηγία.



Δηλώσεις on camera της Αθανασίας Ρεπούλια (ασημένιο) και του Ραφαέλ Παππά (χάλκινο) με αφορμή την κατάκτηση μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων & νεανίδων που φιλοξενείται στη Σόφια της Βουλγαρίας.














Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια