Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πολίτες σε Κίνηση: "Κύριε Δήμαρχε Δάφνης-Υμηττού, παραιτήσου! Ή ψεύδεσαι ασυστόλως ή είσαι ολίγιστος!"

Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Δάφνης Υμηττού πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Για μια ακόμη φορά στο δημοτικό συμβούλιο της 20ης Ιουλίου ούτε ο δήμαρχος, ούτε κανένας από τους αντιδημάρχους του ενημέρωσαν τους δημότες για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Υπουργούπολη τους στην ΠΥΡΚΑΛ, που έχει δοθεί σε δημόσια διαβούλευση από τις 13 Ιουλίου, με προθεσμία ενός μηνός.

Δημόσια διαβούλευση χωρίς τους δημότες Δάφνης Υμηττού!
Χωρίς ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου!
Χωρίς μια ανακοίνωση στη σελίδα του Δήμου!
Χωρίς ίχνος ντροπής!
Δημόσια διαβούλευση μέσα στο κατακαλόκαιρο, για τα μάτια του κόσμου.

Έτσι εξηγείται η όψιμη προσπάθεια του αντιδημάρχου να υπερασπιστεί το έργο στην τελευταία συνεδρίαση; Έτσι εξηγείται η συνένοχη σιωπή όλης της δημοτικής αρχής; Την ώρα που το περιβάλλον δέχεται επίθεση και κάποιοι «ζυγίζουν» πόσα Υπουργεία θέλουμε; Γίνονται άραγε και παζάρια; Και αν ναι, τι είδους παζάρια; Κύριε δήμαρχε, κύριοι και κυρίες αντιδήμαρχοι, κύριοι και κυρίες της διοίκησης, είστε όλοι στο κάδρο των ευθυνών. Είτε μας λέτε ψέματα ότι δεν ξέρετε, που ψέματα μας λέτε, είτε έχετε επιλέξει να μην ξέρετε. Έτσι κι αλλιώς είναι επιλογή σας. Χωρίς καμία δικαιολογία.

Καλούμε τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, κ. Τσιλίφη, κ. Βογιατζόγλου, κ. Καρακώνη, κ. Λιούτα, κ. Αναστασόπουλο, κ. Θάνου, κ. Γιαννακούρα να απαντήσουν γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο Δαφνιώτης και ο Υμηττιώτης για τη διαβούλευση που αφορά το μέλλον της ποιότητας ζωής του. Καλούμε όλους τους κυρίους και τις κυρίες της διοίκησης να μας πούνε μέχρι πότε θα καλύπτουν το κυβερνητικό έγκλημα που συντελείται στην περιοχή μας. Το σημείο μηδέν πλησιάζει. Το παγόβουνο έρχεται και η δημοτική αρχή μοιάζει με την ορχήστρα του Τιτανικού.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και επιτέλους να μιλήσουν όλοι τη γλώσσα της αλήθειας και να μην κρύβονται πίσω από τα ναι μεν, αλλά. Η Ιστορία γράφεται σε παρόντα χρόνο και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πουλάει το μέλλον της περιοχής μας. Και οι δημοκρατικές ευαισθησίες αποδεικνύονται στην πράξη, όχι σε κορώνες εντυπωσιασμού.

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, επιληφθείτε αρμοδίως!

Για τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού
Η επικεφαλής & δημοτική σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη   

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης


Η Όλγα Χριστινάκη στον 94.0 για το πάρκο υπουργείων στην ΠΥΡΚΑΛ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια