Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πώς πέθανε η 26χρονη αστυνομικός του ΑΤ Δάφνης – Έκανε περιπολία, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περιπολούσε

 

Σοκ στο Αστυνομικό Σώμα και όσους την γνώριζαν προσωπικά για την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου, η οποία έφυγε από τη ζωή, καθώς έκανε περιπολία.

Ειδικότερα, η νεαρή αστυνομικός, με καταγωγή από τη Ναύπακτο, κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της, σε περιοχές του δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, αλλά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον πατέρα της.

Ο κ. Κωνσταντάρας έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.

Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.

Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».

Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια