Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Οι γάμοι «πρασίνισαν» την Κρήτη – «Γέμισε» ΠΑΣΟΚους το νησί

 «Απόβαση» στελεχών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μέσα σε λίγες μέρες στην Κρήτη, καθώς συνέπεσαν γάμοι αυτό το χρονικό διάστημα.


Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθήνας βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τους συνεργάτες του για να δώσουν το «παρών» στον γάμο του στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μπυρίτη.

Μάλιστα, ο κ. Γερουλάνος ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στην Κρήτη, όμως, δεν ήταν μόνο ο κ. Γερουλάνος παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως για παράδειγμα ο νέος Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ειδικότερα, ο Διευθυντής του Γραφείου του Παύλου Γερουλάνου Γιώργος Δαουλάρης ανήρτησε μια φωτογραφία από τα «νυχτοπερπατήματα» στο Ηράκλειο, όπου διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, ο άλλοτε Γραμματέας Επικοινωνίας και –εν δυνάμει- υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Γιώργος Πετρουλάκης, ο κ. Δαουλάρης, ο πρώτος σε σταυρούς στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο και –κατά πάσα πιθανότητα- υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας Στέφανος Ξεκαλάκης, ο κ. Γερουλάνος και ο κ. Σπυρόπουλος.

Όλοι βρέθηκαν στην Κρήτη για γάμους φιλικών τους προσώπων.

Όπως φαίνεται «αναστέναξε» η Κρήτη από τους γάμους και τους ΠΑΣΟΚους το Σαββατοκύριακο.

πηγή: thecaller.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια