Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανάληψη ευθύνης από τους «Εμπρηστές Τοξοβόλους» για εμπρησμό αυτοκινήτων ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ στην Λ. Αμφιθέας

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/6), δύο άτομα μπήκαν στον εξωτερικό χώρο της αντιπροσωπείας, τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα και έφυγαν αμέσως.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα που κατέσβεσαν την φωτιά πριν πάρει έκταση . Ωστόσο καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε ΙΧ οχήματα. Υλικές ζημιές έχει υποστεί και η τζαμαρία στην είσοδο του καταστήματος.

Σύμφωνα με σημερινή(8/6)  ανάρτηση του κου Γιώργου Δαουλάρη υπήρξε ανάληψη ευθύνης της σοβαρής εμπρηστικής επίθεσης που δέχθηκε η εμπορία αυτοκινήτων ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ στην Λ. Αμφιθέας στο  Παλαιό Φάληρο από ομάδα αντεξουσιαστών που καλούν σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά αναφέροντας τα αιτήματά τους. 


Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Εμπρηστές Τοξοβόλοι» ανέλαβαν, με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για σειρά επιθέσεων με στόχους αυτοκίνητα σε Βύρωνα, Καισαριανή και Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τους παρακάτω εμπρησμούς:

1 αυτοκίνητου μάρκας Porsche στο Βύρωνα, τα μεσάνυχτα 30/5

5 αυτοκινήτων αντιπροσωπίας στη λεωφόρο Αμφιθέας, τα ξημερώματα 1/6

1 φορτηγάκι της εταιρείας Vechro στην Καισαριανή, τα μεσάνυχτα 4/6

Οι επιθέσεις έγιναν ως ένδειξη συμπαράστασης στον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας, με αίτημα την αποφυλάκιση του.


Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του κου Δαουλάρη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Για μια ακόμη φορά ο αδελφός μου και εγώ σας ευχαριστούμε όλους όσους μας καλέσατε τόσο την πρώτη ημέρα αλλά και όλες αυτές τις ημέρες που περνούν δύσκολα για την οικογένειά μας.
Σήμερα το μεσημέρι η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι υπήρξε ανάληψη ευθύνης της σοβαρής εμπρηστικής επίθεσης που δέχθηκε η εμπορία αυτοκινήτων μας ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ στην Λ. Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο από ομάδα αντεξουσιαστών που καλούν σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά αναφέροντας τα αιτήματά τους.
Ο αδελφός μου και εγώ μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια όπου σεβασμό τον συνάνθρωπό μας το κόπο του και την αγωνία του να δημιουργήσει και να προοδεύσει. Δεν έχουμε πειράξει ποτέ κανέναν, ότι κάναμε μέχρι σήμερα το κάναμε με μεγάλη προσπάθεια. Δεν μας χαρίστηκε τίποτε όπου και εάν έχουμε φτάσει. Δίνουμε αγώνα καθημερινό εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που έχει κάθε Έλληνας και κάτοικος αυτής της χώρας που προσπαθεί και επιχειρεί να δημιουργήσει κάτι δικό του.
Μάθαμε από τους γονείς μας να παλεύουμε για μια καλύτερη κοινωνία. Όσοι μας γνωρίζετε μας είπατε γιατί αυτό. Όσοι δεν μας γνωρίζετε είπατε κάτι θα έχει γίνει, κάποιους θα έχουνε θυμώσει!
Η στεναχώρια του αδελφού μου και της οικογένειας μου αυτές τις ημέρες πολύ μεγάλη. Με την αγάπη των δικών μας ανθρώπων συγγενών και φίλων των οποίων η αγκαλιά απλώθηκε πολύ μεγάλη υπήρξε δύναμη για τον Αντώνη όπως και για όλους μας.
Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι για τα δικά τους αιτήματα αποφασίζουν να καίνε αυτοκίνητα σε επιχειρήσεις που έχουν γίνει με πολύ κόπο και πολύ δουλειά και βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή περαστικών και κατοίκων δεν μπορεί να δικαιολογήσει κανέναν αγώνα.
Παρακαλώ όλους μην προχωρήσετε σε υβριστικά μηνύματα.
Ο σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερώσω όλους όσους μας ρωτάτε καθημερινά και μακάρι να μην ξαναγίνει σε κανέναν κάτι τέτοιο.
Για εμάς ως οικογένεια τουλάχιστον σήμερα έχουμε μια απάντηση στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ συνέβη αυτό."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια