Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: Ξένιος Ζευς για τις νέες επιχειρήσεις ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού


Εδώ και αρκετές μέρες, ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού έχει ενημερωθεί για τον σωρό από παλιά έπιπλα και σκουπίδια που βρίσκονται στην οδό Αγίας Βαρβάρας 79-81.

Ωστόσο, δεν έχει προθυμοποιηθεί να τα μαζέψει ακόμα.
Αυτό για εμάς φυσικά, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Οι γειτονιές μας παραμένουν γεμάτες από σκουπίδια, ενώ οι ελάχιστες πλατείες και τα πάρκα μας μένουν στο έλεός τους. Ωστόσο, η Αρμόδια Αρχή, δεν θέλει να καλομάθει μόνο εμάς, τους δημότες της, αλλά και όσους τολμούν να θέλουν να ανοίξουν την επιχείρησή τους εδώ.
Αυτή τη φορά, θύμα της φιλοξενίας του Δημάρχου και της Δημόσιας Αρχής είναι ένας επιχειρηματίας που θέλησε να μεταφέρει την επιχείρησή του στην πόλη μας.
Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκε η αρμόδια αρχή, με ένα σωρό σκουπίδια ακριβώς μπροστά από το μαγαζί το οποίο θέλει να ανοίξει.
Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θυμούνται τη πόλη μας να είναι γεμάτη από υγιή, ζωντανά καταστήματα, σε σημείο όπου έβρισκες μαγαζάκια ακόμα και στα πιο κρυμμένα μέρη της πόλης, πλέον αυτή θυμίζει περισσότερο «Άγρια Δύση», με κλειστές επιχειρήσεις ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία.
Έχοντας αυτό σαν σκέψη και βλέποντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα να αγωνιούν να τα βγάλουν προς το ζην, ο Δήμος μας αντί να προσπαθεί να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιχειρηματίες που θέλουν να εγκαταστήσουν τα καταστήματά τους στη πόλη μας, τους καλωσορίζει με ένα μάτσο σκουπίδια ακριβώς μπροστά από το μαγαζί τους.
Πόσο μάλλον, σε έναν πολύ γνωστό δρόμο της πόλης μας, δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχο της. Γιατί αυτή είναι η φιλοξενία της Δημόσιας Αρχής μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια