Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή:Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου μας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη φύση.



Έχουμε συλλογική και ατομική ευθύνη να σεβαστούμε το περιβάλλον και να το παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο περιβάλλον από ότι που παραλάβαμε.

Ωστόσο, οι γειτονιές του Δήμου μας εξακολουθούν να είναι γεμάτες από στοίβες σκουπιδιών.
Ως πολίτες, ζούμε σε έναν Δήμο που ειδικά τώρα το καλοκαίρι, παλεύουμε για να αναπνεύσουμε ανάμεσα στα απορρίμματα.
Το Α και το Ω για τη λειτουργία κάθε Δήμου είναι να δίνει προτεραιότητα στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ενώ οι πολίτες προσπαθούν να κάνουν ανακύκλωση, οι κόποι τους καταλήγουν ανώφελοι, καθώς συχνά την ανακύκλωση μαζεύει το απορριμματοφόρο.
Οι ελάχιστοι χώροι πρασίνου και οι πλατείες μας εξακολουθούν να μένουν παραμελημένοι, ενώ τα άλση του Δήμου μας βρίσκονται στο έλεός τους.
Αναπάντητος μένει ακόμα από τη πλευρά του Δημάρχου, ο λόγος για τον οποίο πληρώνουμε δημοτικά τέλη, αλλά εισπράττουμε αυτή τη χυδαία εικόνα στους δρόμους και τις πλατείες μας.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της καθαριότητας, που παρά τις πολιτικές αστοχίες και τις ελλείψεις, προσπαθούν να ανταποκριθούν για το καλύτερο που μπορούν.
Ευελπιστούμε πως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα υπενθυμίσει στους διοικούντες τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Οφείλουμε ως πολίτες να σκεφτούμε οικολογικά και να αναλογιστούμε πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον και όλα όσα μας προσφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια