Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


"Θα είμαι παρών" στις επόμενες δημοτικές εκλογές δηλώνει ο Αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπινίσκου, Δημήτρης Γιαννακούρας

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Γιαννακούρας  δηλώνει παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές μέσω του Συνδυασμού με τον οποίο εκλέχθηκε ως επικεφαλής (Δάφνη-Υμηττός Μαζί).

Η παράταξη του κου Δημήτρη Γιαννακούρα κατέλαβε την 5η θέση με 10,57% στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και εξέλεξε 3 δημοτικούς συμβούλους, όμως σχεδόν αμέσως έχασε τον έναν από τους τρεις, αφού μετά τη σύμπραξή του με τον δήμαρχο και την ανάληψη έμμισθης Αντιδημαρχίας, ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής και επί 4 τετραετίες Δήμαρχος Υμηττού κος Δημήτρης Αργιανάς, στον οποίο και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό το 10% που έλαβε στις δημοτικές εκλογές.

Μαζί με τον Δήμαρχο Δάφνη-Υμηττού στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ

Άγνωστο αν θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις υποψηφιότητας για τον δημαρχιακό θώκο και άλλοι αντιδήμαρχοι της διοίκησης Μπινίσκου, όπως ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Αναστασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ανθρώπινου Δυναμικού κος Νικόλαος Τσιλίφης.

Ολόκληρη η δήλωση του κου Γιαννακούρα έχει ως εξής:

"Δημήτρης Γιαννακούρας «Θα είμαι παρών»

Κάτοικοι και δημότες του δήμου μας, φίλες, φίλοι και μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού ‘Δάφνη-Υμηττός Μαζί’.

Τις μέρες αυτές συμπληρώνονται τρία χρόνια από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ήταν τότε που χιλιάδες από εσάς, τιμήσατε με την ψήφο σας την παράταξη ‘Δάφνη-Υμηττός Μαζί’ και μας στείλατε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ήταν τότε που έπρεπε να επιλέξω μαζί  με την παράταξή μου αν θα έπρεπε να μείνω αδιάφορος, απαθής και από μια θέση άσκησης υψηλής κριτικής και  μόνο ή απεναντίας, να αποφασίσω να σηκώσω τα μανίκια και να δραστηριοποιηθώ εντός του δήμου μας, σε μια κατεύθυνση επίλυσης σοβαρών προβλημάτων, τα οποία όλοι γνωρίζουμε, με οδηγό πάντα την αγάπη για τον τόπο μας.

Επέλεξα μαζί με την σύμφωνη γνώμη της παράταξής μου  το δεύτερο και γνωρίζετε πολύ καλά ότι νυχθημερόν βρίσκομαι σε κάθε γειτονιά του δήμου συζητώντας μαζί σας, γνωρίζοντας θέματα που προκύπτουν και βρίσκοντας λύσεις για τα περισσότερα από αυτά κάτω από δύσκολες, είναι αλήθεια, συνθήκες. 

Η βοήθεια, η συμπαράσταση και η αναγνώριση  από μεριάς σας, είναι δεδομένη πράγμα για το οποίο σας ευχαριστώ πολύ. Είναι αυτό το οποίο κάνει ακόμη πιο έντονη την υποχρέωση και επιθυμία μου να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. Να συνεχίσω δηλαδή στον δρόμο της προσφοράς και δραστηριοποίησης όπως έχω κάνει, με επιτυχία θέλω να πιστεύω, τα τρία τελευταία χρόνια. 

Κανείς δεν μπορεί να  μειώσει   το έργο το οποίο έχουμε   επιτελέσει  από κοινού με τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο και εκλεγμένο πρόεδρο της Μονομετοχικής Θοδωρή Κατσαρό  και  μέλη της παράταξης που βρίσκονται σε οργανισμούς  και επιτροπές στον Δήμο μας. Με ευκαιρία λοιπόν αυτόν τον χαιρετισμό δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών τόσο εγώ όσο και ο συνδυασμός μας, θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προσφοράς και της ενασχόλησης με όλα τα ζητήματα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού. Στον δρόμο αυτό σας καλώ να πυκνώσετε τις γραμμές μας και να δραστηριοποιηθείτε μαζί μας ώστε όλοι και όλες μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να γίνει ο Δήμος μας καλύτερος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς 

Δημήτρης Γιαννακούρας

Επικεφαλής του συνδυασμού “Δάφνη-Υμηττός Μαζί” "

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια