Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


«Κινηματογραφικό στούντιο τα ΕΑΣ Υμηττού-ΠΥΡΚΑΛ» καταγγέλουν οι εργαζόμενοι!

 


 Τελικά φαίνεται ότι οι εγκαταστάσεις των ΕΑΣ Υμηττού πριν …μετεγκατασταθούν και πριν τσιμεντωθούν, δεν ξέραμε πως θα χρησιμοποιηθούν και ως κινηματογραφικό-τηλεοπτικό στούντιο! 

Σε ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων αναφέρει:

ΣΙΝΕΤΣΙΤΑ (CINECITTA) Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ! 

Αντί αμυντικής βιομηχανίας, κυβέρνηση και διοίκηση των Ε.Α.Σ. επέλεξαν να κάνουν το συγκρότημα εργοστασίων παραγωγής πυρομαχικών στον Υμηττό, κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο. 

Το εργοστάσιο αντί να παράγει διατίθεται ως ντεκόρ για γυρίσματα. 

Υπάρχει έγκριση για τα τηλεοπτικά γυρίσματα από το Δ.Σ. της εταιρίας; 

Τι άποψη έχει το ΥΠ.ΕΘ.Α για την κινηματογράφηση εγκαταστάσεων στις οποίες παράγεται αμυντικό υλικό; 

Αυτό είναι το … όραμα της «ανάπτυξης» και το επιχειρησιακό σχέδιο της διοίκησης για την εταιρία; 

Οι εργαζόμενοι δεν θα γίνουμε ποτέ κομπάρσοι στα τραγικά τους σενάρια. 

Κομπάρσοι θα γίνουν όλοι όσοι με τις αποφάσεις τους βάζουν ταφόπλακα στην αμυντική βιομηχανία, όσοι διοχετεύουν δισεκατομμύρια Ευρώ σε εξοπλιστικές δαπάνες σε ξένους οίκους, αγνοώντας τις δυνατότητες της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την εξάρτηση της χώρας. 

Πηγή:militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη