Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήλωση Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Αθ. Μπινίσκου για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Πλακέτα που μοιράστηκε στους εθελοντές
Πλακέτα που μοιράστηκε στους εθελοντές φιλόζωους


Η δήλωση του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού, Αναστασίου Μπινίσκου:

Μια εξαιρετική εκδήλωση, με τεράστια απήχηση, έλαβε χώρα σήμερα στον Δήμο μας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε κατάλληλα και να δράσουμε με προγραμματισμό για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας, στην οποία οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζουν τα ζώα με σεβασμό, μιας κοινωνίας στην οποία κανένα ζώο δεν θα βιώνει παραμέληση, κακοποίηση και βασανισμό!

Η προστασία και η προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων είναι ιδιαιτέρως σημαντική και προς αυτή την κατεύθυνση κρίνεται καταλυτική η ευαισθητοποίηση και η ανάληψη δράσεων, τόσο για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού όσο και για τους πολίτες.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος μας ετοιμάζει καμπάνια ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις όσων έχουν ζώα συντροφιάς και προβολής των δυνατοτήτων υιοθεσίας αδέσποτων ζώων καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες είναι οι ασυνείδητοι που προκαλούν το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που παρευρεθήκατε, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργος Δημόπουλος, την κα. Γεωργία Σκιαδοπούλου Πρόεδρο της Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού και ιδιαίτερα τα παιδιά μας που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση!

Μην ξεχνάμε ότι ο σεβασμός για τις άλλες μορφές ζωής είναι συχνά δείκτης

για το σεβασμό μας στις ανθρώπινες αξίες!

 

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια