Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη-Υμηττός: Εκδήλωση για το Περιβάλλον Κυριακή 22 Μάϊου 2022 στον Υμηττό

Με χθεσινή ανάρτηση του αντιδημάρχου Πρασίνου Δάφνης-Υμηττού κ. Ν.. Αναστασόπουλου και το σύνθημα "ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ...", ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης για το Περιβάλλον την Κυριακή 22 Μαΐου 9:30 π.μ. στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στον Υμηττό (Πρώην Δημαρχείο Υμηττού).
Η εκδήλωση  δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί, όπως συνηθίζεται, ούτε από την επίσημη σελίδα του δήμου, αλλά ούτε και από τις σελίδες του δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Καθώς έχει αρχίσει ανεπίσημα η προεκλογική περίοδος, αφού βρισκόμαστε περίπου έναν χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι αντιδήμαρχοι προσπαθούν να προβληθούν μέσω φωτογραφήσεων και εκδηλώσεων, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο εκτός από τη θέση τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, να λάβουν το πολυπόθητο χρίσμα του μελλοντικού δημάρχου Δάφνης-Υμηττού από την Νέα Δημοκρατία, χρίσμα που είναι πολύ δύσκολο να λάβει ξανά ο νυν δήμαρχος κος Αναστάσιος Μπινίσκος.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια