Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη:«COVID-19 RAPID TEST»,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΑΠΟ 09:30 ΕΩΣ 15:00, ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 από 09:30 έως 15:00, στο φουαγιέ του κλειστού θεάτρου του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με είσοδο από την οδό Κουντουριώτου.

 
Κάθε πολίτης άνω των 10 ετών, μπορεί να προσέλθει και να υποβληθεί στον έλεγχο, αρκεί να έχει μαζί τον ΑΜΚΑ του, Δελτίο Ταυτότητας και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, για να ειδοποιηθεί με sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.
 
Συνεχίζεται η δράση στο 2ο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας, Αλ. Παναγούλη 1, τις εργάσιμες ημέρες από 8:30 έως 13:30, για Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Εργαζομένους του Δήμου μας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
 
Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι:
• Να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.
• Να τηρούν οπωσδήποτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κ.λπ.
 
Ως Δήμος Ηλιούπολης καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς, για την έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, για την καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
 
 
Γραφείο Τύπου
 
 
Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια