Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Πόλη Φωτεινή σχετικά με τις δημαιρεσίες στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού: Εκλογή Προεδρείου, ορισμός μελών Οικονομικής επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Υμηττού, όπου συνεδριάζει προσωρινά λόγω covid-19 το Δημοτικό Συμβούλιο, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του σώματος με την απαιτούμενη απαρτία των μελών. 

Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε στην εκλογή του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου. Έπειτα από τη σχετική ψηφοφορία σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία από το Νόμο, εκλέχθηκαν για τη δεύτερη θητεία (09.01.2022 – 31.12.2023), οι εξής:

• Πρόεδρος, θέση που η διαδικασία ορίζει στην πλευρά της διοίκησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Λιακόπουλος με 17 ψήφους.

• Αντιπρόεδρος, θέση που η διαδικασία ορίζει στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Μπουρνελές με 14 ψήφους. 

• Γραμματέας, θέση που η διαδικασία ορίζει στην πλευρά της 2ης δημοτική παράταξης για την αντιπολίτευση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Ανδρουλάκης  με 10 ψήφους. 

Το δεύτερο θέμα της ειδικής συνεδρίασης αφορούσε στην εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής όπου η δημοτική μας παράταξη «Δάφνη-Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» εξέλεξε για τη δεύτερη θητεία (09.01.2022 – 31.12.2023) ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ τον δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Μπουρνελέ με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τσούτσουρα.

Το τρίτο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε στην εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπου η δημοτική μας παράταξη «Δάφνη-Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» εξέλεξε για τη δεύτερη θητεία (09.01.2022 – 31.12.2023) ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ τη δημοτική σύμβουλο Καλλιρρόη (Ρόη) Ρούσσου με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Ντίνο.

Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του δήμου μας, πάντα προς όφελος των δημοτών. Παραμένουμε αδιαπραγμάτευτα σταθεροί στις προεκλογικές μας θέσεις και στεκόμαστε απέναντι σε μια διοίκηση κατώτερη των περιστάσεων, μια διοίκηση πολιτικών συνεταίρων διανομής εξουσίας και έμμισθων θέσεων χωρίς όραμα και με υποκριτική συμπεριφορά η οποία οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην υποβάθμιση του ενιαίου δήμου μας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια