Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Χαμηλές πτήσεις ξανά από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Υμηττού

Τη μείωση του ωραρίου των δωρεάν ράπιντ τεστ στο κέντρο Υγεία Υμηττού, καταγγέλλουν γονείς του Υμηττού. 

Με σημερινή απόφαση του ΕΟΔΥ το ωράριο του παραρτήματος Υμηττού του Κέντρου Υγείας επιστρέφει στο ωράριο 8πμ-2μμ (στην ουσία δηλαδή ωράριο σχολείου) λόγω έλλειψης προσωπικού. Διαμαρτύρονται οι γονείς των σχολείων του Υμηττού που οδηγούνται στον ιδιωτικό τομέα με ... μειωμένες βέβαια τιμές!

4ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού:

Όλγα Χριστινάκη - Πρόεδρος της ένωσης Γονέων Δάφνης-Υμηττού:

Πάμε τώρα να το κάνουμε λιανά! Στα νέα της ημέρας! 

Είδηση πρώτη: Ήρθαν τα RAFALE στην Ελλάδα.

Είδηση δεύτερη: Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός εργασίας, γονείς που νοσούν τα παιδιά τους από κορωνοιο και πρέπει να κάτσουν μαζί τους, θα πληρώνονται γι αυτές τις μέρες με το 50% του μισθού τους. Να πως χτίζεται με βεβαιότητα ο τυφλός αριθμός αδήλωτων κρουσμάτων. Εκπαιδευτικοί και παιδιά στην αρένα! 

Είδηση τρίτη: Το παράρτημα του Κέντρου Υγείας Υμηττού (που με ενέργειες ενός συλλόγου γονέων του οποίου τυγχάνει να έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού  επεκτάθηκε το ωράριο του για ραπίντ τεστ σε μαθητές και βραδινές ώρες, ώστε να εξυπηρετούνται οι γονείς που δουλεύουν, αλλά και να μην πρέπει να λείψουν τα παιδιά από το μάθημά τους) από σήμερα, με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, επιστρέφει σε ώρες λειτουργίας 8-2 (ωράριο σχολείου δηλαδή), λόγω ελλείψεως προσωπικού. Υγειονομικοί και παιδιά στην αρένα! 

Την ώρα δηλαδή που τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί και κοντεύουν να φτάσουν στο ύψος πτήσης των RAFALE, την ώρα που είμαστε στη μέση της δεύτερης εβδομάδας μετά το περίφημο άνοιγμα των σχολείων, το βασισμένο στο ισχυρό testing, την ώρα που μόνο από το σχολείο της μικρής μου κόρης έχουν κληθεί οι μαθητές έξι τμημάτων (δηλαδή περίπου 120 παιδιά) να κάνουν από δύο ραπίντ τεστ σε μια εβδομάδα (ξαναλέω μόνο από ένα σχολείο ολόκληρου δήμου), μας λένε ότι το ωράριο στο μοναδικό εντός ορίου δήμου δημόσιο τοπικό ιατρείο μειώνεται, λόγω έλλειψης προσωπικού, και όποιος γονιός δεν μπορεί πρωινές ώρες, να πάει το παιδί του (αυτό που πρέπει να εξεταστεί ως επαφή κρούσματος) το απόγευμα ή στον Δήμο Άγιο Δημήτριο ή στο Δήμο Ζωγράφου. Υπάρχουν βέβαια και οι εναλλακτικές, τύπου σε ιδιώτες με μειωμένο κόστος.....όπως νομίζουν κάποιοι. Γονείς και παιδιά στην αρένα!

Και τα κρούσματα θα σκάνε κάθε μέρα και το ισχυρό testing θα θριαμβεύει και όλα καλά εκεί ψηλά στους αιθέρες και στους αιθεροβαμωνες. 

 Ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους και πιέζουμε να αλλάξει η απόφαση του ωραρίου. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε κι ας βγουν πάλι κάποιοι με διθυραμβικές ανακοινώσεις να λένε ότι κατόπιν ενεργειών τους έγιναν όλα.  Ελπίζουμε, επίσης, κάποια φορά, αυτοί οι κάποιοι, να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις, με νοιάξιμο και σχέδιο, και όχι να τρέχουν πίσω απ' αυτές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια