Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πόλη Φωτεινή: Καλούμε σε άμεσο συντονισμό ώστε να κατέβει η παγίδα καρμανιόλα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ώστε να κατέβει η παγίδα καρμανιόλα, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, από τα κεφάλια των πολιτών. Έχουμε θέσει στο Δήμο πολλές φορές αυτό το θέμα από το 2010 και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να κατεβάσει αυτές τις επικίνδυνες κατασκευές από την ταράτσα. Ο Δήμος οφείλει να συντονίσει τις διαδικασίες ώστε να πιεστούν οι ιδιοκτήτες τελειώνοντας με αυτό ΑΜΕΣΑ και να σταματήσει να κάνει το Πόντιο Πιλάτο. 12 ολόκληρα χρόνια φέρνουμε αυτό το θέμα στο προσκήνιο και τόσο η Δημαρχεία του κυρίου Σταυριανουδάκη όσο και σήμερα του κυρίου Μπινίσκου, κάνουν ότι δεν ακούνε και δε βλέπουν. Όταν θα συμβεί οτιδήποτε θα αναζητούμε ευθύνες κι εμείς δείχνουμε τους πρώτους γιατί η διοίκηση του Δήμου όταν γνωρίζει και δε φροντίζει να λυθεί το θέμα, έχει ΠΛΗΡΗ ευθύνη. Υπάρχει κίνδυνος! Πόσες φορές θα το πούμε; Έλεος!

Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή
 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη